Celebrity chtějí rychlou a snadnou domluvu

Hektický každodenní život, kterému jsou známé osobnosti vystaveny, je nutí k tomu, aby každou volnou chvíli trávily se svými nejbližšími nebo tolik potřebným odpočinkem a relaxací. Pokud potřebují ze svého domova udělat reprezentativní oázu klidu, vyhloubit bazén, vymalovat, opravit střechu nebo jakékoliv jiné stavební a řemeslné služby, nemohou si dovolit ztrácet čas nahodilým a nekonečným brouzdáním na internetu, které nakonec možná ani neskončí domluvou a realizací. Potřebují někoho, s kým se konkrétně, rychle a snadno domluví, bez zbytečných nedorozumění a popotahovaček.

Co tedy udělají? Obrátí o pomoc na platformu Daibau, která spolehlivě najde dodavatele splňující jejich kritéria. Samotný proces je velmi jednoduchý a vyplnění a odeslání poptávky zabere jen pár minut. Jistě vás zajímá, jak tato platforma funguje a komu je vůbec dostupná?

Řešení, které je dostupné všem

Na stránkách máte k dispozici možnost zahájit projekt - poptávku, ve které je nutné uvést co nejpřesnější popis požadovaného díla, místo a časové rozpětí, ve kterém má být provedeno. Navíc je zde možnost vložení fotek nebo náčrtů, aby si oslovení dodavatelé udělali lepší představu o požadovaných pracích.

Po odeslání poptávky vám platforma brzy nabídne dostupné dodavatele, kteří splňují výše uvedená kritéria. Je důležité upozornit, že po zaslání poptávky Vám budou doporučeni pouze ti dodavatelé, kteří se zabývají požadovanými pracemi. Předejdete tak ztrátě času a případným nedorozuměním s lidmi, kteří k jejich provádění nemají kvalifikaci. Poté si stačí vybrat jednoho z nabízených řemeslníků nebo firem a dohodnout se s nimi na podrobnostech spolupráce.

Platforma Daibau, která shromažďuje přes 7000 dodavatelů, je určena všem! Každý, kdo hledá volného řemeslníka, který by provedl potřebné práce ve vašem domově či obchodním prostoru, může, stejně jako známé osobnosti, bezplatně poslat poptávku a vyčkat na seznam dostupných firem a řemeslníků.

Jak získat inspiraci?

Nabízí se otázka: podle čeho se celebrity, ale i všichni ostatní, kteří poslali poptávku, rozhodují, jakého dodavatele si vybrat poté, co jim platforma nabídne několik možností? Na základě nejlepších a nejobjektivnějších kritérií: jejich známek a hodnocení! Poté, co stavebník práci dokončí, má každý klient možnost ohodnotit jeho dovednosti a přístup zaslouženou známkou, tedy podělit se s ostatními o svou spokojenost s ním. Na základě komentářů a hodnocení, které jsou na stránkách veřejně přístupné, bude pro vás snazší vybrat si toho nejlepšího.

Samotný proces je jednoduchý a rychlý, což bylo prioritou i mezi celebritami, a tak není divu, že je o webovou službu Daibau tak velký zájem.

Platforma Daibau se postarala i o to, aby vám nikdy nechyběla inspirace! Konkrétně, v rámci stránek je k dispozici sekce časopis Daibau, kde najdete praktické a užitečné tipy, jak zvýšit funkčnost a estetickou hodnotu interiéru i exteriéru, tedy zahrady a okolí domu, kde s příchodem dobrého počasí trávíme stále více času. Celebrity chtějí udělat svůj domov jedinečným, nápadným a rozpoznatelným a „čerstvé“ nápady, které lze na této platformě nalézt, jim v tomto ohledu hodně pomáhají.

I vy můžete napodobovat celebrity a ušetřit si čas a „nervy“ tím, že hledání adekvátního řemeslníka, přenecháte profesionálům. Najdou ho za vás rychle a zdarma!