Pevná obuv na cvičení i procházky po městě

Hned prvním důležitým bodem je kvalitní obuv. Na procházky po městě i větší sportování se mohou skvěle hodit tenisky Adidas. Z pestré nabídky je možné vybrat takový design, který bude ladit ke sportovnímu i běžnému oblečení. Stačí si tak jenom promyslet, jaká barevná kombinace bude nejlepší. A jestli si ani v tomhle nejste jistí, vyberte černé nebo bílé. Ty se dají skvěle sladit naprosto s čímkoliv, a navíc vypadají vždy dobře.

Tip: Pokud hledáte obuv vyloženě na běhání, vyberte si takový model, který je lehký a má dostatečně izolovanou podrážku. Ta bude lépe tlumit nárazy, což je šetrné pro zdraví kloubů. Pečlivě vyberte hlavně velikost, aby vás boty během cvičení netlačily.

Výběr bot pro děti i pány

Správná velikost je velmi důležitá také ve chvíli, kdy vybíráte dětské boty. V takovém případě si pohlídejte kvalitní materiál i zpracování. Dětská noha, která je ve vývinu, totiž potřebuje ty nejlepší podmínky, čehož dosáhnete s dobrými botami. Díky bohaté nabídce bot od kvalitních značek stále zůstává prostor i na volbu podle designu.

Pánské boty jsou v mnohem jednodušší. Muži totiž hledají především funkčnost a pohodlí. Dobrou volbou tak může být značka Skechers. Tyto boty jsou vytvořeny tak, aby bylo jejich nošení příjemné a zároveň nabídly i moderní design. A jak je známo, pánům bohatě postačí jeden či dva páry bot na nošení po celý rok.

Nezapomeňte na pohodlný střih

Co se týká oblečení, je dobré volit kompromis mezi tím, co době vypadá a co se dobře nosí. Příjemný pocit z nošení trička totiž dělá polovinu úspěchu. Určitě totiž znáte takový ten okamžik, kdy na sobě sice máte něco pěkného, ale protože vám střih úplně nesedí, nebo je vám oblečení zkrátka nepohodlné, necítíte se dobře. A je to vidět i na celkovém sebevědomí, postoji a řeči těla. Jednodušší oblečení, které vám opravdu padne, tak bývá mnohem lepší volbou.

Přidejte trochu barev

Že se všechno vaše oblečení ve skříni točí okolo černé nebo bílé? Co k tomu přidat trochu barev? Občasný výraznější barevný prvek pomůže prozářit celý oděv a vytvoří zajímavý detail. Boty barevně zkombinujte s kabelkou. A když se budete chtít pustit do trendy experimentování, vyberte si světlý odstín fialové, který je barvou roku 2022. Uvidíte, že skvěle padne k černé, hnědé, ale i červené nebo oranžové barvě. Jen si dejte pozor, ať některé extravagantnější kousky oblečení nekupujete zbytečně.

Kabelka nebo stylový městský batoh

A co ještě budete potřebovat kromě oblečení a bot? Přeci stylovou kabelku. Kvalitní kožené kabelky nabídnou dlouhou životnost, luxusní vzhled a mnohdy štědrý prostor pro ukládání věcí. Jejich nevýhodou však stále zůstává nošení na jednom rameni, což jednostranně zatěžuje záda. Když budete chtít změnu, zvolte dámský batoh do města. Ten nabídne dostatek místa pro všechny věci, a navíc si budete moci vybrat ze stylových designových provedení, které snadno sladíte s dalším oblečením. Takový batoh bude vhodný na sportování, ale i do města či na nejrůznější příležitosti. Na pohodlné nošení batůžku si navíc velmi rychle zvyknete, takže hrozí riziko, že kabelku si už budete brát jen s jistou neochotou.