Někdo nachází štěstí v rodinném kruhu, jiného naplňuje euforií cestování nebo úspěchy v zaměstnání. Štěstí je prchavé a musíme si ho užívat pokaždé, když naše tělo zalije ten blažený pocit. Třeba když se procházíme rozkvetlou alejí nebo uvaříme něco dobrého pro své milované.

Je důležité, abychom si dokázali pocity štěstí užít, vnímat jej všemi smysly. Například příjemná vůně také dokáže navodit pocity štěstí. Důkazem toho je nový parfém Luck Limitless od Avonu, který v sobě snoubí směs luxusních ingrediencí. Hlavním tónem je exkluzivní diamantová ambra, dotek exotického pomela, zlaté orchideje a sladké vanilky z Madagaskaru. Tuto vůni si oblíbila i zpěvačka Dara Rolins.

A co znamená štěstí pro Daru? Kdy se cítila nejšťastnější? „Určitě při narození dcery Laury. V běžném životě jsem ráda za svoji povahu, jelikož mě dělá šťastnou i to, že třeba svítí slunce. Dívám se na svět pozitivně. Pochopila jsem jednoduchost rozhodnutí, že chci být šťastná a chovám se podle toho. Není možné žít ve štěstí každý den – ani bych nevěděla, co štěstí je, kdybych nezažívala i krušné momenty – je to především o rovnováze, jako ostatně ve všem.

Na otázku, čím dělá šťastnými lidi kolem sebe, Dara odpověděla s úsměvem:

Tím, co umím nejlépe a co dělám nejraději – takže svojí hudbou.

Avon Luck Limitless, EdP, 50 ml, 700 Kč

Přicházející léto se v Avonu nese ve znamení štěstí

Dne 25. května proběhne v ulicích ve vybraných městech také Šťastný den, kde budete moci produkty AVON vyzkoušet. Od 24. 5. do 14. 6. v Avonu poběží Šťastná kampaň, ve které se můžete těšit na výhodné nabídky označené symbolem čtyřlístku.

Přidejte se k Avonu také a vyhrajte v průběhu Šťastné kampaně například stříbrné náušnice s kameny Swarovski Crystals, nebo dovolenou v hodnotě 50 000 Kč.

Více informací naleznete na www.avon.cz.