Pro někoho to není představa, ale skutečnost. I když cesta bývá trnitá i dnes jsou cesty jak si dopřát vlastní dům, a s ním i tu ranní kávu, na vlastní zahradě.

Vy máte zahradu, my máme dům

Stavíme rychle a vždy podle vašich představ. Stavíme z modulů, ne z kontejnerů. S pomocí speciálních kamionů dopravíme váš nový dům pěkně po kouskách na vaší zahradu a tam z něj sestavíme vysněný dům. A rozhodnout se můžete i pro hotový mobilní dům.

Bydlete rychle

Zdroj: Youtube

Dnešní doba spojená se stoupající inflací a doba nedávná spojená s pandemií mnohým tzv. nabourala plány s pořízením vlastní nemovitosti. S úsporami nepomůžeme, ale snížit náklady na bydlení a zkrátit čekací dobu při stavbě, to je to s čím pomoci umíme.

Pokud máte pozemek, máte vlastně z poloviny vyhráno. Spojte se s námi a máte vše vyřešeno.

Dodáváme domy nejenom pro celoroční bydlení, ale i pro to rekreační nebo relaxační.

„Vy se rozhodněte o konečném vzhledu a výbavě a my Vám bydlení zařídíme. Dáme Vám dům na Vámi uvedenou adresu.“

Vašemu domu nebude chybět nic

Vnitřní část - obklady z přírodních materiálů nejvyšší kvality. Stěny, stropy i podlahy jsou opatřeny velmi účinnými materiály pro tepelnou, akustickou a vlhkostní izolaci. Každý materiálový prvek je precizně připraven v továrních podmínkách našimi zkušenými odborníky.

Vnější část - odolný fasádní obklad z přírodních materiálů nebo plastu přizpůsobený charakteru vnějšího prostředí.

Konstrukční a izolační část - prvky rámové konstrukce jsou vyrobeny z nejkvalitnějšího stavebního dřeva s anti-vlhkostní a termo-akustické tepelné izolace z minerální vlny. Izolační a dokončovací vrstvy jsou vybrány v závislosti na funkci modulární budovy, doporučení pro energetickou účinnost a investičních požadavcích uvedených kupujícím.

Se vším vám rádi pomůžeme

Zavolejte nám na +420 725 999 129 nebo napište do e – mailu na adresu larkfactory@larkfactorycz.cz. Protože víme, s jak významným snem Vám můžeme pomoci, jsme s Vámi schopni komunikovat každý den, tedy i o víkendech.

Více informací na www.rychlydomov.cz nebo nás navštivte na veletrhu FOR ARCH ve dnech 20.-24.9.2022. Naše expozice se nachází u vstupu do areálu a můžete s námi i soutěžit!