Poctivá cukrařina vyžaduje znalosti, zručnost, trpělivost a také čas. Ten nám ale mnohdy schází. Proto jsme se rozhodli vyjít vstříc všem z vás, kteří máte rádi lákavé sladkosti, přitom snadné a časově ne příliš náročné. Vzniklo tak speciální vydání časopisu Gurmet, které je přehlídkou pestrých dezertů pro každou příležitost. A hlavně přípravu většiny z nich zvládnete do hodiny. Všechny recepty jsme vlastnoručně vyzkoušeli, výsledky ochutnali a zaručujeme, že jsou skvělé. Od nejjednodušších krémů do skleniček přes křupavé sušenky k čaji, nadýchané muffiny s neobvyklými chutěmi, jednoduché a báječné ovocné buchty až po luxusnější zákusky pro náročnější hosty. Jedná se o postupy na první pohled různorodé, ale takový byl záměr. Chceme nabídnout přehlídku inspirace a praktického průvodce sladkou kuchyní, která vás časově ani finančně nezruinuje, a přitom potěšíte sebe i blízké. Protože ruku na srdce: máloco odkáže vykouzlit na tváři kohokoliv z nás blažený úsměv tak jako pohled na „objekt“ vytvořený ze žloutků, másla, mouky, smetany, ovoce a samozřejmě cukru.

Doufáme, že se tento speciál stane trvalou součástí vaší kuchyně a potěší mlsné jazýčky všeho druhu. Teď už zbývá jen pustit se do pečení! Přejeme slastné dezertování.

Speciál Super rychlé dezerty pro velký zájem znovu vychází 17.7.2018. Koupíte jej ve vybraných trafikách a na webových stránkách www.eshop.kreativ.cz/gurmet