"Jsem ten typ, který má v koupelně vždy několik vůní. Nestává se mi, že bych měla stejnou náladu celý den, natož týden. Přesně proto mám připraveno hned několik variant, které vždy dokonale podtrhnou atmosféru dané chvíle," svěřuje se Dara Rolins s tím, že miluje rozpoznatelné, originální a své vůně. „Večer s nimi více experimentuji."

Takže i když máte svou oblíbenou, dejte šanci nové. Vůně vnímáme celý život a díky tomu si v nich můžeme uchovat mnohé výjimečné okamžiky, nebo si je připomenout. „Z dětství si pamatuji vůni piškotů, to je podle mě nejkouzelnější vůně. A také nejkrásnější vzpomínka na časy, když jsem byla maličká. Táta mi je spolu s čajem nosil k pohádce. Nejprve jsem je vždy namáčela do čaje a pak položila na jazyk. Když zavřu oči, vybavuji si jejich vůni a chuť ještě dnes," přitakává Dara, že vůně umí vystihnout naši osobnost a je součástí a poznávacím znamením pro okolí.

I proto se nebála vtáhnout parfém do svého nového videoklipu Sestry. „My sestry, myšleno my ženy, máme mezi sebou zvláštní spojení. Jedna druhou přiběhneme rozsvítit, když v ní na chvíli něco zhasne," vysvětluje, že se rozhodla vizualizovat hudbou své myšlenky a šířit je dá. Právě nový Toaletní parfém Luminata od Avon (50 ml, 700 Kč) má v sobě poselství „reflektovat vnitřní světlo" a stát se vůní, která vám bude připomínat důležité životní okamžiky.


Tělové mléko Lumináta

Voňavou kompozici navrhl Maurice Roucel, slavný parfumér, který stojí třeba za oblíbenými vůněmi jako je DKNY Be Delicious nebo Gucci Envy. Vytvořil tak okouzlující kompozici, která podtrhne vaši svůdnost tóny bílé pivoňky, lahodným akcentem šťavnaté hrušky a sladkým aromatickým akordem smyslné vanilky. Voňavá novinka ze světa vůní Avonu vás ohromí také svou výdrží. Unikátní kombinace vás bude provázet během dne až po dobu 8 hodin. Stačí se tak navonět jen ráno a odrážet své vnitřní světlo po celý den… Co si z dneška zapamatujete vy?

K pestrým podzimním novinkám

K pestrým podzimním novinkám pro Vás Avon také připravil soutěžve které vyhrává každý. Těšit se můžete na garantované slevy na vybrané novinky z AVON katalogu 15/2018,  každý den losování o iPhone a taky na hlavní výhru - osobní automobil Citroen C3 ve speciální AVON úpravě.

Soutěž probíhá od 27.9. do 24.10.2018. Jak se do soutěže zapojit a všechny potřebné informace jsou dostupné u Vaší Avon Lady/Avon Gentlemana nebo na avon.cz/soutez