Báječná technologie Gum Guard

Nová revoluční technologie Gum Guard, vyvinutá exkluzivně pro kartáčky Oral-B řady Genius, přináší každému z nás vlastní ústní wellness a povyšuje tak běžnou péči o ústní dutinu na relaxační zážitek s jemnou, uvolňující a přitom efektivní péčí. „Mnoho pacientů si čistí zuby způsobem, že na kartáček příliš tlačí, což může způsobit více škody než užitku. Je důležité, abychom při pomyšlení na čištění zubů netrpěli pocity úzkosti, které nás mohou motivovat ke zkracování doby strávené čištěním zubů a tím pádem pochopitelně i k nižší kvalitě vyčištění. Dnes se nám konečně nabízí možnost ošetření zubů a dásní jemným luxusem, který si zaslouží každý z nás, přičemž ráno i večer zabere pouhé dvě minuty. Oral-B Genius 10000 Orchid Purple s novou technologií Gum Guard promění čištění zubů na odpočinkový wellness zážitek, na který se můžeme těšit každý den," říká dentální hygienistka Jana Norkin.

Elektrické kartáčky Oral-B Genius s kulatou kartáčkovou hlavou zuby čistí na principu 3D technologie, která kombinuje pulzaci s oscilačně-rotačními pohyby. Pulzace rozruší vrstvu plaku na povrchu zubu a oscilačně-rotační pohyby ho následně důkladně a šetrně odstraní. Díky funkci detekce polohy kartáčku si vyčistíte všechny části úst rovnoměrně a odstraníte více plaku než s běžným manuálním kartáčkem. Výsledek? Zdravější dásně a bělejší úsměv už od prvního dne čištění! Nepodceňujme ani dostatečnou péči o dásně. Podle aktuálních průzkumů v Evropě trpí až 80 % populace záněty dásní, které mohou vést k podstatně závažnějším zdravotním problémům.

Řešení?

Tento úžasně pokrokový zubní kartáček chrání citlivé dásně a pomáhá zabraňovat vzniku možných problémů: pomocí kombinace nové revoluční technologie Gum Guard, indikátoru SmartRing a regulace tlaku kartáček snižuje rychlost a upozorňuje, když na něj při čištění příliš tlačíte. Ve spojení s aplikací Oral-B pro chytré telefony se stane vaším nepostradatelným pomocníkem v každodenní péči o ústní dutinu. Vybírat můžete ze šesti režimů čištění včetně důkladného Pro Clean, bělicího, jemného režimu a režimu masáže dásní.

Díky lithium-iontové baterii, která vydrží na jedno nabití až dva týdny, a stylovému cestovnímu pouzdru si ho můžete navíc užít také kdekoli na cestách. Přes USB port v pouzdru si navíc nabijete i svůj chytrý telefon!

Kartáček můžete zakoupit v kamenných prodejnách i online, třeba na Alza.cz. Za zmínku stojí i různá barevná provedení, vedle Orchid Purple je kartáček Genius 10000 k dostání také v provedení White, Rose Gold nebo jako elegantní Black pro muže.