Pokud bychom my měli přispět něčím, aby se vám vedlo byť jen o trochu lépe,abyste zvládali každodenní nápor na svou fyzickou i duševní kondici bezpostupné ztráty energie vedoucí až k chronickým obtížím, aby se vám zvedlanálada už jen z toho, že vám z těla ustupuje bolest, že lépe spíte, jste odolnějšívůči stresu, vychází nám Schindeleho minerály jako jedna z nejsmysluplnějšíchinvestic do sebe, do vlastního zdraví a plnohodnotného života. Začtěte sedo vzorků ohlasů od jiných uživatelů, nemáme důvod si vymýšlet, je potřeba sejen rozhodnout a zkusit.

Počet balení Mleté minerály Minerály v kapslích
1 balení 779 Kč/KS 1138 Kč/KS
2 balení 723 Kč/KS 1056 Kč/KS
3 balení 695 Kč/KS 1015 Kč/KS
4-5 balení 675 Kč/KS 985 Kč/KS
6-1 balení 650 Kč/KS 950 Kč/KS
12 a více balení 623 Kč/KS 911 Kč/KS

1 balení vydrží minimálně 2 měsíce

Využijte zvýhodněných balení při různýchkombinacích mletých minerálů a kapslí

Užíváte-li např. mleté minerály a chtěli byste zkusit kapsle nebo je někomu darovat, objednejte např. 3 balení mletých a 1 kapsle.Cena za vše se bude počítat z kolonky u 4 kusů od každého. Tedy místo 695 Kč u 3 kusů za mleté budete platit 675 Kč za kus (zkolonky 4-5 kusů / za 1 kus), to samé u kapslí, místo 1138 Kč za základní 1 kus bude cena 1015 Kč (z kolonky 4-5 kusů). Tedy místo3223 Kč za vše bude vaše cena 3010 Kč. Takto různě můžete kombinovat a jak vidíte, čím více kusů najednou, tím bude každé balenílevnější. Při objednávkách přes internet stačí uvést v poznámce„uplatňuji slevu dle vaší nabídky“.

Vaše ohlasy při užívání minerálů

Tento můj článek můžete otisknout!Minerály jsem si objednala po delšíúvaze i dobrých ohlasech vašich zákazníků,ale měla jsem pocit, že mi namé problémy s artrózou nepomáhají,tak jsem je přestala užívat. Loni na jařejsem se k pravidelnému užívání vrátilaa výsledek se dostavil. I tlak se mi srovnalnatolik, že už nemusím užívat léky,zlepšila se lupénka, také to prospělomým vlasům. Minerály už mi došly, takposílám novou objednávku, doporučujia děkuji.
Marcela Mikundová, Kopřivnice

Dobrý den. Je mi 56 let a jsem typickýprodukt dnešní doby. Příšerně sestravuji, kouřím a tělocvičnám se vyhýbámobloukem. Mám pocit, že všechnysvé hříchy doženu potravními doplňky.Samozřejmě bez úspěchu. Ale vaše minerálymi vyrazily dech. Nejenže se mipo pár dnech upravilo zažívání, ale poměsíci užívání vašich minerálů jsem najednouzjistila, že mě přešel chronickýkašel a přestalo mě bolet koleno, kvůlikterému jsem musela i v noci vstávat,abych ho tzv. rozchodila a vzala si tabletuna bolest, takže se nyní i vyspím.Jsem chodící reklama na vaše minerálya objednávám další dávku.
S díky Eva Klimentová,Praha-Modřany

Je mi 80 let. Celý svůj život jsembyl činný ve sportu, ve společenskémživotě, žil jsem bez užívání léků aždo svých 70 let. Pak přišly bolesti, nemoci,cukrovka, operace srdce, vysokýkrevní tlak, obezita, k tomu navíc šedýzákal, únava, malátnost, nespavost.Tak mi známý kolega poradil užívatSchindeleho minerály. On je užívá již1 rok a právě si objednával plechovkunovou. Já jsem po jeho doporučenízačal tyto minerály užívat také a jsemnadšen vaším výrobkem, jelikož se mizlepšil celkový zdravotní stav již po 1dóze. Zašlete mi proto další 2 a děkuji.
Lumír Palkovský, Ostrava

Pro nesnesitelnou bolest kyčlí jsemse rozhodl objednat vaše minerály. Po 3měsících jsem mohl chodit bez bolesti.Pro mě to je zázrak a těžko hledám slovak vyjádření toho, co cítím. Objednávámsi minerály již potřetí, tentokrát i promanželku, 4 balení najednou.
Milan Minárik, Havířov-Šumbark,73 let

K minerálům mě přivedl mladšísyn, který prodělal infekci na játrech,dlouhodobě marodil a hledalněco pro zlepšení zdraví. Narazil navaše minerály, které od té doby pravidelněužíváme oba dva už skoro2 roky. Já osobně jsem poznala zlepšeníu svého lékaře při preventivníchprohlídkách. Najednou směřuje k lepšímucholesterol, cukr i tlak. Na soběpak cítím zlepšenou kvalitu vlasů,přestala jsem mít chuť na sladké,mám pravidelnou stolici, zcela vymizelynoční křeče v lýtkách a ustupujíbolesti v kotníku po zlomenině.I kdyby se zlepšilo jen jedno z výšeuvedeného, stojí to za to.
Ludmila Ledvinová,Hranice

Více informací naleznete na www.kamennezdravi.cz