Náročného posluchače potěšíte například Multimediálním 2.1 reproduktorovým systémem YSP 2105. Efektivní výkon 50 W RMS a subwoofer s 6,5" bassovým reproduktorem dostanou srdce každého milovníka kvalitního zvuku. Technologie je kompatibilní jak s univerzálním připojením skrze AUX, tak s SD kartou, USB flash diskem, Blootooth nebo rádiovými frekvencemi FM. Příjemným bonusem je RGB podsvícení, které hraje všemi barvami.

Barevné a hravé

Zvuk je důležitý, ale celkový efekt ještě důležitější? Pokud plánujete dárek pro milovníka barev, nepřehlédněte RGB PC reproduktory 2.0 YSP4RGB. Za elegantními černými stereo 2.0 reproduktory se skrývá duhové překvapení. Celá plocha reproduktorů se umí rozzářit hned v šesti barevných režimech. Nechybí samozřejmě ani úplné vypnutí pro dokonalé soustředění. Efektivní výkon je 5 W RMS.

Koledy všude po ruce

Potřebujete ozvučit vánoční rodinnou sešlost nebo obdarovat milovníka cestování? Přenosné reproduktory nemusí připomínat plastové hračky pro děti. Mini Bluetooth soundbar timbre YSP 3050BN je důkazem, že reproduktor může být elegantním doplňkem pro digitálního nomáda i příznivkyně cvičení pod širým nebem, prostě pro každého. Přenosová vzdálenost 10 metrů, efektivní výkon 2 x 5 W RMS a výdrž baterie až osm hodin jsou zárukou toho, že se zavděčí všem.

Ať už nadělujete dárek milovníkovi hudby nebo chcete vylepšit příslušenství svého obýváku či pracovny, s reproduktory Yenkee nemůžete udělat špatnou volbu. Kvalitní technologie si poradí s koledami, rockovými peckami nebo jen vylepší zážitek z domácího sledování filmů. A to se bude v blížícím se období Vánoc a pohádek obzvlášť hodit.