Do výbavy téměř žádné ženy nebudou patřit kleště, klíč, šroubovák, či aku vrtačka. Není se čemu divit. Pravdou však je, že si nejedna z nás ve chvíli, kdy nářadí potřebovala, posteskla: „Sakra, kdybych doma měla alespoň ten šroubovák!" Zrovna tak i muži často nemají doma po ruce nářadí a pokud ano, kvůli pár šroubkům se jim často nechce vytahovat velkou aku vrtačku.

Ideálním nástrojem pro tyto případy je HYBRO, ušetří vám spoustu starostí v domácnosti. Jedná se hybridní aku šroubovák, který spojuje rozměry a hmotnost klasického šroubováku a sílu akumulátorového pohonu. Díky tomu zvládne práci s ním i žena. Jeho hmotnost je pouze 162 g. Oceníte je nejen při drobných domácích opravách, ale i v případě, kdy je vaší (či vašich ratolestí) zálibou sport a tu a tam musíte například na kole či kolečkových bruslích něco rychle přitáhnout. Pokud máte větší děti a jejich zálibou jsou PC a jejich sestavování, i zde HYBRO oceníte. Mužům bude HYBRO navíc užitečné například při opravě auta.

Velkou výhodou HYBRA je nabíjení přes micro USB. Nabijete ho tedy běžnou nabíječkou od mobilního telefonu, pomocí power banky, z notebooku, nebo v autě. HYBRO se opravdu vyplatí mít stále u sebe!