Rybí maso je pro lidské tělo velice prospěšné a makrela je v tomto ohledu pro lidský organismus zlatý důl. Podle odborníků bychom ryby měli konzumovat aspoň dvakrát týdně. Pokud nemáte k dispozici čerstvé ryby, jsou rychlým řešením ryby v konzervě, které umějí uchovat veškeré výživové vlastnosti jako čerstvé ryby.

Stejně jako jiné ryby, i makrela je cenným zdrojem přírodního jódu, který je nezbytný pro zajištění funkce štítné žlázy. Kromě jodu a vitaminu A, důležitého pro správné vidění a imunitu, makrela obsahuje ještě celou řadu prospěšných látek, například železo, vápník, bílkoviny a zejména omega-3 mastné kyseliny.

Rio Mare Filety z makrely nabízí maso prvotřídní kvality. Milovníci lahodné chuti ocení Rio Mare Filety z makrely v tomatové omáčce. Naopak zastánci ostřejších a plnějších chutí dají přednost variantě Rio Mare Filety z makrely v pikantní tomatové omáčce s červenými fazolemi a kukuřicí.

Konzervy Rio Mare Filety z makrely v tomatové nebo v pikantní tomatové omáčce mají jednoduché otevírání. Praktické balení je ideální také do batůžku na cesty. Lahodné Rio Mare Filety z makrely jsou vynikající na přírodní způsob s čerstvým pečivem.