K vyřízení online půjčky navíc nepotřebujete nic jiného, než platný občanský průkaz a výpis z vašeho běžného účtu.

Půjčit si můžete i několik tisíc korun

Víte, v čem zejména tkví obliba této půjčky? Především v jejích jednoduchosti a férovosti. O půjčku si totiž můžete zažádat on-line za pomoci vašeho počítače. a to vyplněním krátkého formuláře, ke kterému bude třeba pouze váš občanský průkaz. Poté si můžete půjčit i několik tisíc korun či pár tisícovek do výplaty. Tetička je tu totiž od toho, aby vás nenechala v nesnázích.

Žádný registr dlužníků a žádné lustrování výše vašeho příjmu

K tomu, aby vám Tetička půjčila peníze, není rozhodně třeba dokládat výši vašeho měsíčního příjmu či se zmiňovat o tom, že máte černý puntík v podobě záznamu v registru dlužníků. Nejen díky tomuto faktu, si Tetička vysloužila zejména kladné recenze. Dalším pozitivem je totiž možnost předčasného splacení půjčky bez jakéhokoliv poplatku anebo posunutí splátek půjčky až o 30 dní.

Ručitel netřeba

Obáváte se, že když budete žádat o půjčku u Tetičky, budete potřebovat ručitele? Opak je pravdou. V případě, kdy se rozhodnete požádat Tetičku o finanční injekci pro vaše plány, ručitele k těmto účelům rozhodně potřebovat nebudete. Díky tomuto faktu, je tak půjčka od Tetičky, tak moc oblíbená.

Na co si můžete půjčit?

Tetička vám půjčí na cokoliv. Na rozbité auto, dovolenou, Vánoční dárky, splátku jiné půjčky a podobně. Půjčka je totiž neúčelová a tudíž není třeba nikterak dokládat, na co utržené peníze využijete.