Odhlučnění stávajících dveří? Raději ne

Vysoká cena a nejistý výsledek, to je odhlučnění stávajících dveří. Dveře se musí nejdříve vysadit, následuje aplikace protihlukové izolace a přidání čalounění na stranu, odkud přichází zvuk.

Nejen že kožené čalounění nevypadá příliš esteticky, ale někteří pejsci si na něm mohou pochutnat, stejně jako na koženém gauči nebo botách. Pokud chcete mít jistotu, že peníze nevyhodíte za něco, co nebude fungovat a ještě vám způsobí další problémy, raději na vaše staré dveře zapomeňte.

Více klidu pro vás, pejska i sousedy

Jistotou klidu pro vás i vašeho čtyřnohého kamaráda bude pořízení nových protihlukových dveří. Pejsek neuslyší všechen hluk z chodby a vy budete v noci klidně spát.

Nejen kvůli tomu, že vás nebude rušit věčné štěkání, ale také proto, že třeba zvukotěsné HT dveře jsou zároveň dveřmi bezpečnostními. To znamená, že disponují protipožární odolností, izolačními vlastnostmi a zároveň vás spolehlivě ochrání před nezvanými návštěvníky.

Kvalitu poznáte dle průchodu zvuku

U protihlukových bezpečnostních dveří se testuje průchod zvuku. Právě podle něj se pozná, zda jsou kvalitní a plní svou funkci, nebo ne. Dobré bezpečnostní dveře s certifikátem pohltí díky dvojitému těsnění a patentovanému složení až 44 dB. Zavírání výtahu na chodbě tak vašeho pejska už rozhodně nevzbudí.

Spolehněte se na odborníky

Chcete si být jisti, že bude i montáž zvukotěsných dveří provedena stoprocentně? Obraťte se na prověřenou společnost, třeba české HT dveře. Nejen že mají po celé republice přes 100 poboček, ale mezi jejich spokojené zákazníky patří desítky majitelů psů bydlících nejen v bytech, ale také v rodinných domech.