Dobré stínění je základ

Pokud jste se rozhodli pořídit nové zastínění, vaší pozornosti by neměly uniknout zatemňovací rolety. Ty totiž perfektně docílí požadovaného efektu. Konkrétně se jedná o moderní screenové rolety, tedy předokenní rolety z pevné textilie. Pro tento účel se používá tzv. blackoutová tkanina, která nepropouští světlo, a která je vedená po stranách okenního rámu v hliníkových lištách. Kromě nepropustnosti světla mají zatemňovací rolety ještě další výhody.

  • Barevná variabilita je velice bohatá. Liší se použitím tkaniny. Tkanina Soltis je utkána ze skelných vláken a posléze pokrytá vrstvou PVC. Dodává jí zajímavý nepravidelný vzhled, ale není možné kombinovat různě barevná vlákna jako u textilie Serge. Ta se skládá ze skelných vláken nejprve potažených vrstvou PVC a tkaná je teprve pak. Navíc má pravidelnou strukturu.
  • Vysoká odolnost proti větru, dešti, změnám teplot a dalším povětrnostním podmínkám. Chrání tak i vaše okna.
  • Energetická úspora. V zimě zabraňuje zbytečným únikům tepla.

Ať už zvolíte kteroukoliv z možností, značka Minirol, kterou vyrábí česká společnost Building plastics z Velké Bíteše, vám nabídne širokou barevnou škálu podle vzorníku RAL a vysokou kvalitu zpracování. Cenovou nabídku vám zpracují pracovníci Minirolu zdarma přesně podle vašich požadavků.