Léto už je pomaličku za námi, to však neznamená, že ještě nemůžete vyrazit k moři, za poznáváním památek či na výlety do přírody. Právě podzim je ideální dobou, kdy se vypravit za sluníčkem, protože u nás už se sice začíná ochlazovat, ale jinde si ještě můžete užít hřejivé paprsky slunce a rozpálený plážový písek.

CK Blue Style vám přináší nejen obvyklou nabídku last minute ale nově i zájezdy super last minute s odletem opravdu “na poslední chvíli” a se slevami, které mohou dosáhnout i 50%. Aktuálně nejvýhodnější nabídky jsou připravené pro seniory, bezdětné páry a rodiny s dětmi. První dvě skupiny mohou vybírat i z hotelů pro dospělé, kde zažijí skutečný klid a odpočinek. Nabídka ubytování pro rodiny zahrnuje prověřené hotely se skvělým zázemím a programy pro děti.

Vypravit se můžete třeba na španělský ostrov Mallorca, kde panuje i na konci léta opravdu příjemné klima a najdete zde pestré vyžití v podobě vodních sportů, cyklistiky, golfu, přírody i překrásných památek. K oblíbeným destinacím patří také řecké ostrovy – například Korfu, Samos, Kos či Lefkada. Na své si tu přijdou milovníci moře a pláží, historických památek i výtečné kuchyně.

Rodiny s dětmi jistě ocení dovolenou v bulharské destinaci Burgas. Cesta sem netrvá příliš dlouho, ceny jsou nízké a vstup do moře je pozvolný. Navíc dětem můžete udělat radost návštěvou aquaparku. Podobně je na tom i více exotické Tunisko, kde lze na konci letní sezony skutečně zažít klidnou a odpočinkovou dovolenou.

Za exotikou se můžete vydat taky do Maroka, země tisíců barev, vůní a chutí, kde se proplétají tři kultury – evropská, africká a arabská. Vykoupete se v oceánu, zažijete atmosféru místních trhů, navštívíte poušť a starobylá města, zkrátka vás zde čeká dovolená plná zážitků. Opomenout nelze ani pohodové Kapverdy s jejich mottem “no stress”. Ty jsou díky větrnému podnebí ideální hlavně pro milovníky surfingu, kitesurfingu a windsurfingu. Spokojení tu budou však i milovníci netradiční přírody a vynikající kuchyně.

Nově se s cestovní kanceláří Blue Style můžete vydat i na poznávací okruh Ománem a navštívit hlavní město Muscat i vyhlášené letovisko Salalah. Přivítají vás tu dlouhé písčité pláže, skvělé hotely, nádherné přírodní scenérie a opravdu dlouhá a zajímavá historie.

Tak už na nic nečekejte, vyberte si svou vysněnou destinaci a hotel přesně podle svých představ a za těch nejvýhodnějších podmínek. Léto pro vás totiž nekončí, naopak, čeká vás perfektní dovolená, na kterou budete ještě dlouho a s radostí vzpomínat!