Respekt k pleti i k přírodě

Už od svého založení v roce 1959 se Yves Rocher věnuje objevování světa rostlin a v jeho bezbřehém bohatství hledá řešení každé nedokonalosti, se kterou se ženy ve snaze být krásné potýkají. Příroda ale představuje víc než zdroj inspirace, je v samém jádru konání značky. Ponořte se do světa rostlinné kosmetiky a objevte účinné produkty šetrné nejen k pleti, ale i k přírodě.

Za každou věrnostní kartu vyroste nový strom

Nakupujete rádi kosmetiku? Pak můžete jednoduše udělat radost sobě i naší planetě. Založte si věrnostní kartu, začněte využívat výhody Klubu Yves Rocher a zapojte se do sázení i vy! Kromě slev, dárků a bodů ke každému nákupu získáte dobrý pocit z jednoho nově vysazeného stromu. Až do 31. 3. 2021 navíc probíhá soutěž – každá 100. nově založená kartička vyhrává balíček bestsellerů v hodnotě 2000 Kč.

217 000 stromů vyrostlo i v Ralsku a na Kokořínsku

Výsledky této sázecí aktivity jsou vidět i v našich lesích. České zastoupení značky se k iniciativě Nadace Yves Rocher Plant for Life (dříve Sázejme pro planetu) připojilo v roce 2014. Tehdy se podařilo vysadit 100 tisíc stromů v CHKO Kokořínsko. Rok 2020 pak završil druhý cyklus projektu. Ve spolupráci s Nadací Yves Rocher a českou neziskovou organizací Čmelák – Společnost přátel přírody bylo vysazeno 117 tisíc stromů do monokulturních lesů Ralské pahorkatiny.

Způsobů, jak pomáhat přírodě a životnímu prostředí, je samozřejmě mnoho. Ať už třídíte odpad, snažíte se omezit cestování autem, nebo třeba podporujete lokální výrobu, pojďme společně s Yves Rocher podpořit sázení stromů, ať nám naše planeta zůstane ještě dlouho zelená a zdravá.