Vyžeňte toxiny z těla ven

Než se pustíte do pozvolného hubnutí, dopřejte si detox. Tělo tak skvěle nastartujete a budete se cítit velmi svěží. Detox je vhodné provádět dvakrát až čtyřikrát ročně – dopřát si ho můžete při každém začátku nového ročního období. Spočívá v tom, že po dobu tří dnů budete konzumovat pouze jeden druh zeleniny nebo ovoce. Ideálním pomocníkem je klasický červený meloun. Ten vám z těla dokonale odplaví nežádoucí látky, a zanechá vám trávení čisté jako alabastr.

Ketóza je trvalý proces hubnutí

Přejete si, aby váš organismus začal přednostně spalovat tuky, a vy díky tomuto procesu budete přirozeně hubnout. Dostanete se tak do takzvané ketózy. Nevíte, o co se jedná a netušíte, jak se dostat do ketózy? V tom případě je dobré, abyste se dozvěděli, že tato trvalá metoda hubnutí je vlastně proteinová dieta. Nutriční ketóza je vlastně stav organismu, ve kterém se zvýší hladina ketolátek v krvi. Právě k této situaci dochází, když náš organismus místo sacharidů využívá jako zdroj své energie vlastní tukové zásoby. Hubnete tak pozvolně a přirozeně.

Stačí úprava jídelníčku

Abyste svému organismu dopřáli možnost přirozeně spalovat vlastní tukové zásoby, jediné, co potřebujete udělat, je snížit obsah sacharidů na minimum. Tím se dostanete do ketózy. Proto potřebujete sníst maximálně 50 gramů sacharidů denně. Nastane tak vítaná změna metabolismu, díky níž si organismus zvolí místo využívání sacharidů tuky. A vy přirozeně a pozvolně hubnete.

Co když vás přepadne chuť na něco dobrého?

Dříve nebo později si vás najde „mlsná." Můžete se v klidu nacpat něčím, co vám dodá energii a zároveň i skvělou náladu. Sušené maso patří mezi oblíbené možnosti, jak si dopřát rychlou svačinu kdykoliv a kdekoliv. Samozřejmě jsou povoleny i kvalitní oleje v podobě vlašských, piniových nebo lískových oříšků. Slunečnicová a dýňová semínka představují také vhodnou možnost, jak mlsat. Avokádo a zelenina jsou také skvělou volbou, jak se k trvalé dietě postavit čelem.

Kde se pro dietu vybavit

Možná se vám nechce běhat po obchodech, abyste si pořídili vše potřebné pro svou příjemnou změnu stravy. Slevové kupóny nabízejí příjemný způsob, jak si dopřát levnější ceny všeho, po čem toužíte.

Přejeme vám, ať se vám podaří nalézt rovnováhu ve svém jídelníčku. Větší psychická i fyzická pohoda pro vás bude jasné zadostiučinění.