Dvakrát proč ...

Proč nakupovat během Black Friday?

Shánění dárků těsně před Vánocemi je nejen stresující, časově náročný a znervózňující, ale může být i finančnězatěžující. Kupte proto originální vánoční dárky v předstihu, v slevách a z pohodlí vašeho domova.

Proč nakupovat s eshopem Dedoles?

Už se nemusíte rozhodovat, zda nakoupíte podle svého vkusu nebo svědomí, Dedoles to vyřešil za vás. Každý jeden dárek nebo kus oblečení je od poctivého výrobce a z kvalitních materiálů s naprosto originálním designem, se kterým vyjádříte své jedinečné JÁ.

Tipy na dech beroucí ekologické vánoční dárky

1. Tričko Riflová vesta

Znáte chlapa, který je sám o sobě paradox? Tvrďáka s velkým srdcem? Připomíná vám to někoho? V tom případě v eshopu Dedoles najdete skvělý dárek, tričko Riflová vesta z bavlny, ve kterém zajisté zazáří jeho osobnost.

2. Polštář Kapr – 61cm

Veselý dárek, který ukáže, jak dobře znáte svého blízké. Vhodné pro velké i malé rybáře. Takové lidi, pro které je rybaření vášní i odpočinkem.

3. Tričko Marvel Comics Guardians of the Galaxy Vol. 2 I am Groot

V širokém výběru triček najdete něco i pro pravé milovníky komiksových příběhů. Obdarujte někoho unikátních dárkem z bavlny, který propojuje realitu s fantazií.

4. Tričko Marvel Comics Captain America Civil War Whose Side

Další unikátní komiksový kousek, ve kterém váš přítel zazáří. Tričko pro pravého superhrdinu vyčaruje úsměv na rtech každému komiksovému fanatikovi.

5. Mikina s kapucí Jin Jang strom

Hledáte unikátní kousek pro svého milého? Darujte mu bavlněnou mikinu s kapucí s motivem, který v sobě nese hlubokou myšlenku. Myšlenku o přírodě, která vždy navrátí rovnováhu i do života. Kousek od Dedoles stvořeného přírodou.