Ponožky z bambusu nabízí lepší vlastnosti než bavlněné

Bambusové ponožky jsou opěvované kvůli řadě svých pozitivních vlastností. Bambusové vlákno je velice jemné a příjemně se nosí. Je dokonce jemnější než bavlna. Má rovněž antibakteriální vlastnosti. Obsahuje totiž látky, které zamezují množení bakterií. Na místech, jako jsou chodidla, to určitě oceníme. Budou skvělým pomocníkem proti zápachu nohou i proti plísňovým onemocněním nohou. Další skvělou vlastností bambusového vlákna jsou jeho termoregulační vlastnosti. Ponožky z bambusu mají strukturu vlákna podobnou tomu, co nám nabízí moderní funkční tkaniny. Dutiny ve vlákně umí v zimě hřát a v létě naopak ochlazovat. Současně tyto dutiny ve spojení s vysokou savostí bambusové tkaniny dokážou perfektně odvádět vlhkost od pokožky.

Hledáte pěkné a zdravé ponožky? Zkuste bambusačky!

Nízké ponožky, klasické ponožky i podkolenky. Kromě černé klasiky především v pestrých barvách a vzorech. To jsou veselé ponožky, které nabízí e-shop Bambusačky.cz. Koupíte zde jednotlivé páry ponožek, dámských i pánských, ale hitem jsou především bambusové ponožky v setech po čtyřech kusech. Ty vzájemně krásně ladí a díky luxusnímu balení dokážou být i velice krásným dárkem. K narozeninám, k svátku, či k blížícím se Vánocům. Sety bambusových ponožek nabízí Bambusačky.cz jak v pánských, tak v dámských vzorech. Nosit se dají i jako unisex.

Pánové, nechte vaše ponožky, ať se usmívají

Zatímco my ženy si vzorované ponožky dopřáváme už nyní, muži se odvázat, pokud jde o ponožkovou módu, pouze učí. Je však skutečným hitem a barevné ponožky s pestrými a veselými vzory patří i do formální módy. O to více vyniknou. A je nejspíš na nás dámách naše muže k novému módnímu trendu trochu popostrčit.