Pomáhat těm nejzranitelnějším

Krédem firmy Green Swan Pharmaceuticals, vyrábějící oblíbené doplňky stravy, je pomáhat jejich zákazníkům ke zdraví. V loňském roce díky projektu „Udělejme spolu svět lepší“ rozdali tisíce balení GS Vitaminu C se šípky. Letos si v GS kladou ještě vyšší cíle a chtějí radost znásobit. Proto letos oslovili 2x více stacionářů a domovů pro seniory v ČR, do kterých poputuje prospěšný vitamin D.

Proč zrovna vitamin D

Vitamin D prožívá v posledním roce obrovský boom. Ukazuje se, že je klíčový pro fungování imunitního systému a souvisí i s prožíváním různých chorobných stavů, mezi které patří i onemocnění covid-19. Prevence nedostatku vitaminu D u starších lidí může pomoci udržet svalovou výkonnost a snížit riziko úbytku svalstva či osteoporózu. S věkem se snižuje schopnost pokožky tvořit vitamin D, a proto by jej zejména senioři měli přijímat ve větší míře z potravy či formou doplňku stravy.

Jeden kód z krabičky znamená jeden šťastný senior

Vyberte si z luxusních vánočních balení GS přípravků, které jsou označené zlatým srdcem a heslem „Udělejme spolu svět lepší“. Udělejte radost sobě nebo získejte krásný dárek pro své blízké. Vánoční balení doplňků stravy zakoupíte v lékárnách nebo na eshopu GS Klub s dopravou zdarma. Pod víčkem každé krabičky najdete kód i s návodem. Po zadání kódu na webu darujigs.cz vyberete jeden z domovů pro seniory v nabídce. Zásoby vitaminu D pro seniory doručuje GS do domovů v průběhu celé kampaně. Vy se tak o nic nemusíte starat a můžete mít dobrý pocit, že jste pomohli dobré věci.