Legíny pro sport i volný čas

Utopy jsou barevné legíny, do kterých se zamilujete na první pohled. Navrhli je čeští designéři, šijí je české švadleny a vynikající funkční látka, vhodná rovněž pro sportovní aktivity, se vyrábí na Slovensku.

Tyto fitness legíny vždy perfektně přilnou k tělu, tvarují postavu, a to i díky tomu, že mají vysoký pas. Nikdy neprosvítají. Přestože je materiál jemný, legíny Utopy neprosvítají, ani když se napnou poté, co se v nich třeba ohneme nebo si dřepneme.

Zajímavostí těchto legín je rovněž to, že v nich neobjevíte žádné štítky a visačky, které by vás pak následně tlačily, řezaly či jinak obtěžovaly. I díky tomu se skutečně skvěle nosí a hodí se nejen pro volný čas, ale rovněž pro náročnější sportovní aktivity.

Všechny tyto skvělé vlastnosti legín však předčí jedna – jejich barevnost

Legíny Utopy září originálními vzory a barvami. Jsou tištěné speciální technologií, díky které je tisk stálý a nestane se vám, že se odře či sepere. Zářivé zůstanou i barvy. Budete je nosit dlouho, rozhodně nejsou pouze na jednu sezónu.

Slaďte je do kompletů

Utopy nabízí nejen volnočasové a sportovní dámské legíny, ale též mikiny. Ty lze s legínami kompletovat. Získáte tak unikátní outfit na kolo, pro běh, na brusle, na procházky se psem, na výlety, ale klidně na večerní posezení v hospůdce s přáteli. Tak hlavně ať se brzy otevřou.

Kvalitní legíny z nylonu nejsou žádnou fast fashion

Zakládají si na své ekologičnosti a vyrábí se s důrazem na trvale udržitelný rozvoj. Je to slow fashion móda, která dává práci českým švadlenkám a neplní popelnice nekvalitním textilem.