Bezešvá technologie pro vaše pohodlí

Díky bezešvému spodnímu prádlu bude vaše figura i v šatech z jemných materiálů hezky sjednocená. Funkčnost této technologie umožňuje speciální materiál, který je upravován metodou “welding” zahrnující různé svařovací a lepicí postupy.

Welding posunul metody funkčního oblečení do podoby, v jaké jej dnes známe. Přesný postup technologie mají však různé společnosti odlišné a přísně si je střeží. Pojem "welding" obecně označuje postupy, kdy je dva a více kousků spojeno dohromady. Pojící díly jsou roztaveny pomocí ultrasoniku a následně navzájem propojeny. Látka proto drží pohromadě bez toho, aby na ní byly vedeny viditelné švy.

Takto jsou vytvářeny různé druhy bezešvého prádla, jež se díky neviditelným spojům přizpůsobí křivkám vašeho těla, netahá a nezařezává se. Velmi oblíbené jsou proto bezešvé podprsenky, a to jak sportovní a tvarující podprsenky se širokými ramínky, tak i elegantní podprsenky s krajkou. Bezešvé kalhotky zase dokáží pěkně zabalit váš zadeček bez toho, aby se vám zařezávaly do boků a vytvářely nepěkný reliéf. Spodní prádlo Intimidea navíc disponuje antibakteriálním klínkem, který váš pocit pohodlí ještě zvyšuje.

Perfektní figura díky stahovacímu prádlu

Výraznou skupinou v nabídce bezešvého prádla je stahovací prádlo, které povrchově splyne s vaší pokožkou, stejně jako běžné bezešvé prádlo, avšak jeho důležitou funkcí je vytváření svůdné siluety a zpevňování problematických partií těla.

Stahovací kalhotky s vysokým pasem stáhnou část hýždí a bříška, takže vás nebudou škrtit a jsou vhodné na každodenní nošení. Jemné mikrovlákno je prodyšné, díky čemuž vás nebudou trápit nepříjemné zdravotní obtíže vznikající tím, že sliznice nemůže dýchat.

Pokud chcete zpevnit větší část hýždí, ale i pas, stehna a zadeček, jsou tu nohavičkové kalhotky s vysokým pasem. Díky zpevňujícím nohavičkám si jejich nositelka bude moci znovu obléci starší džíny, o kterých už věřila, že je bude muset poslat dál. Celé bříško i ňadra pomáhá zdokonalit stahovací bezešvé body, jež oceníte zejména v chladnějších dnech. Dovede totiž zahřát během chladných dní.

Spolu s formující podprsenkou, kterou je možné obléci nejen ke sportovním aktivitám, ale i do práce, celkový zeštihlující efekt pomůže doladit stahovací spodnička z elastického mikrovlákna, která vás nezradí ani během společenských událostí. Existuje v několika provedeních. E-shop Intimidea.cz ji nabízí také ve variantě bez ramínek.

Nebojte se nadměrek

Ať už chcete časem dosáhnout nižší hmotnosti, nebo jste s ní spokojené, velikost XXL může být při nákupu někdy oříšek. To se vám ale u Intimidea nestane. Jak klasické bezešvé, tak i bezešvé stahovací kalhotky zde seženete bez problémů, a to v plném komfortu, jaký značka nabízí a bez omezení.

Spodní prádlo Intimidea si našlo fanynky i mezi budoucími maminkami a baculkami. Ať už se rozhodnete stahovat či ne, zasloužíte si pohodlí. Prádlo Intimidea proto doporučují i mnohé lifestylové blogerky a influencerky, kterým prádlo dokonale sedlo a vřele jej doporučují dál. Technologie znemožňuje ztrátu tvaru i velikosti, takže se nemusíte bát, že se prádlo ještě časem může vytahat.

Na své si přijdou i muži

Ačkoli hlavním produktem společnosti Intimidea s. r. o. je ženské prádlo, nezapomínejme ani na pány. V e-shopu najdou spodní prádlo běžných střihů (boxerky i slipy), ale také trička a fitness prádlo. I v tomto případě je prádlo bezešvé, nerýsuje se proto pod oblečením.

Zajímavé jsou například pánské sportovní legíny vyrobené ze směsi polyamidu a elastanu. Během cvičení zajišťují maximální pocit svěžesti a komfortu. Díky tomu jsou vhodné jak pro rekreační, tak pro vrcholový sport.

Tkanina, z níž je vyráběno spodní prádlo Intimidea, má kromě tvarovacích vlastností také skvělé termoregulační schopnosti, což je zejména u spodního prádla obrovskou výhodou. Nejenom že odvádí pot z povrchu vašeho těla, dokáže taky regulovat teplotu povrchu, čímž se dá zabránit vzniku opruzenin a dalších nepříjemností. Samozřejmě těchto výhod nemusíte využívat jen během sportovních aktivit, ale také při každodenním nošení.