Versace Crystal Noir

Mezi vyhledávané podzimní parfémy Versace patří magický Crystal Noir, který se skládá z teplých orientálních a květinových tónů. Smyslná kombinace intenzivního pepře, kardamomu a zázvoru se proplétá s pomerančovým květem, svůdnou gardénií a santalovým dřevem.

JOOP! Wow! for Women

Podtrhněte na podzim svůj sex-appeal s novou dámskou vůní JOOP! Wow! for Women, se kterou se stanete naprosto nepřehlédnutelnou. Tato vzrušující vůně je plná sladkých malin, pižma, opojných růží a pivoněk. Dodá vám skvělý sebevědomý pocit a je vhodná na denní nošení i speciální příležitosti.

Marc Jacobs Decadence

Provokativní vůně Marc Jacobs Decadence má velice sofistikované dřevité aroma s orientálním nádechem. Flakon evokující dámskou kabelku v sobě ukrývá sladkou švestku v kombinaci s omamným kosatcem a vzácným šafránem. Smyslnost dodávají celé kompozici esence bulharské růže a papyrusu. Tato vůně perfektně doplní nekonvenční ženy vyhledávající originalitu.

Gucci Guilty Black

Sladká květinově-orientální vůně Gucci Guilty Black je ideální volbou pro rebelky, které rády porušují pravidla. Jedná se o vzrušující kontrastní vůni, která je vhodná na večer. Její aroma se otevírá červenými bobulemi a růžovým pepřem, jehož intenzivní aroma následně vystřídá šťavnatá broskev, maliny a jemné fialky doplněné živočišnou ambrou a exotickým pačuli.

Mugler Alien

Magicky přitažlivá vůně Mugler Alien je stálicí mezi podzimními parfémy. Její tajuplné dřevité aroma vás okouzlí vytříbenou kombinací jasmínu, kašmírového dřeva a smyslné ambry. Vůně je inspirovaná vesmírnými dálkami a vzdálenými světy. Obklopí vás zářivou aurou a umocní vaši jedinečnost.