Převlékněte ložnici do podzimních tónů a barev

Za okny příroda hraje všemi barvami, proč si tedy nedopřát ložní prádlo v zemitých a pestrých tónech, které podtrhnou přírodní podzimní krásy. A jaké jsou tedy ty barevné trendy letošního podzimu? Hnědá, žlutá nebo bordó barvy ve spojení s jednoduchými vzory vedou. Co do materiálu, flanelové povlečení bude bezesporu tou nejlepší volbou. Flanel je vysoce hřejivý přírodní materiál, vyrobený ze 100 % bavlny, s mechanicky upraveným povrchem tak, aby dosahoval větší hřejivosti. Pokud tedy zkombinujete hřejivý flanel s podzimními tóny, bude vaše ložnice i za pochmurného počasí útulná.

Tip: Pestré tóny podzimu (foto: povlečení Fantasy)

Tip: Pestré tóny podzimu (foto: povlečení Fantasy)

Stylový přehoz – promění vaši ložnici v dokonalou

S ochlazením venku přichází čas na výměnu přikrývek za silnější a objemnější. Aby vaše ložnice působila dokonalou a postel pečlivě ustlanou, pořiďte si přehoz na postel ve stejném dezénu jako povlečení. V rámci technologického pokroku přebírají žezlo nadvlády českým ložnicím pomalu, ale jistě vlákna umělá. Především tzv. vlákno duté. Přehoz z tohoto materiálu bude ideální volbou právě pro vaši ložnici. Díky své jemnosti, lehkosti a celoplošnému prošití vám zprostředkuje maximální komfort a vaší ložnici dokonalý vzhled.

Tip: Červená vypadá v ložnici skvěle (Foto: vzor Eternity Red)

Tip: Červená vypadá v ložnici skvěle (Foto: vzor Eternity Red)

Hřejivý dotek podzimu

Přijít do klidného, teplého prostředí domova, schoulit se v útulném křesle s knihou a hrnkem vonící horké čokolády, to člověka tak nějak pohladí na duši a vnitřně naladí. K maximálnímu prožitku takovýchto, relaxačních, chvil schází už jen jediné – hebká a hřejivá deka. Ideálně v paletách sytých barev podzimu. I v případě dek se stejně jako u povlečení vyplatí sáhnout po přírodních materiálech. Díky nim jsou deky příjemnější na omak, lépe odvádí vlhkost a při pohybu neelektrizují, a kromě toho stylově doplní váš interiér. Udělejte si v podzimním čase radost a zachumlejte se do hebké a hřejivé náruče.

Tip: Hřejivá deka v sytých tónech podzimu 

Tip: Hřejivá deka v sytých tónech podzimu