Proč si klient bere půjčku

Jste klasická česká čtyřčlenná rodina. Dva dospělí a dvě děti. Vyděláváte dost na to, abyste pokryli nejnutnější náklady spojené s provozem domácnosti a něco málo máte i naspořeno. Na dovolenou jezdíte každoročně, ale začnete na ni výrazněji šetřit, až když znáte termín odjezdu. Doufáte, že se vám neporouchá auto, nezačne na chalupě zatékat do střechy nebo neodejde zčistajasna pračka. Jenže ona odejde… Je to sice nepředvídatelné, vždyť není zas tak stará, ale stále je to jen spotřební zboží, které je vyrobeno tak, abyste byli nuceni si za čas koupit nové.

Ano, nějaké peníze na účtu máte, ale není to zdaleka tolik, kolik potřebujete. Co dělat? Prádlo už z koše nesmiřitelně přetéká a věčně ho k tchyni vozit nemůžete. Musíte koupit pračku novou a musíte si na ni půjčit. A to co nejrychleji.

Rychlá, jednoduchá, online…

Nastíněním této modelové situace jsme chtěli ukázat, co klienta nejčastěji žene k tomu, aby si zažádal o spotřebitelský úvěr. Je to nevyhnutelnost nastalé situace a bezpodmínečná nutnost ji řešit. A jelikož nemá zrovna dostatečnou částku, kterou musí za porouchanou věc uhradit, sáhne po prvním, co se nabízí. Po půjčce, nejlépe rychlé půjčce.

Není ovšem půjčka jako půjčka. Pokud chce mít klient peníze na účtu obratem, těžko se může obrátit na bankovní instituce. Proces vyřízení úvěru je podstatně delší než u nebankovních společností.

Další věcí je to, že klient je v době internetu značně rozmazlován, nechce se mu nikam chodit, chce si vše vyřídit online několika kliknutími. I toto značně urychluje proces vyřízení půjčky.

A v neposlední řadě, což má ovšem pramálo společného s rychlostí, ovšem značně to nahrává benefitu, jakým je online, je, že klient nechce nikomu vysvětlovat, že nemá na pračku, vždyť by to byla ostuda.

Suma sumárum, klient chce peníze hned, bez zbytečných průtahů, půjčku si zřídit z pohodlí domova a bez zbytečného vysvětlování, na co peníze potřebuje. Máte pocit, že to nelze skloubit dohromady? Lze a není to žádná věda. Řešením je rychlá online půjčka.

Například Razdva půjčka je stoprocentně online, a když je online, musí být i jednoduchá, abyste se v ní dobře vyznali. A co je hlavní, je rychlá. Vyplňte online žádost, počkejte na schválení a pak si běžte v klidu připravit vaši oblíbenou ranní kávu. Než si ji uvaříte a vypijete, máte peníze na vašem bankovním účtu, a to do 15 minut. Pak je ten správný čas se obléci a jít si konečně koupit tu novou pračku.