Nejlepší způsob, jak si vůni vyzkoušet, je nastříkat si ji přímo na kůži. Po nanesení okamžitě ucítíte výrazné, prchavé tóny, tzv. hlavu parfému. Během několika minut se postupně rozvinou středně prchavé látky, které tvoří buket, charakter vůně (říká se jim srdce). A jako poslední začnou postupně vynikat i spodní tóny vůně, které působí až několik hodin.

Aby voněl co nejdéle

Vůně potřebuje k plnému rozvinutí tělesné teplo. Proto se doporučuje aplikovat ji přímo na místa, kde je pod pokožkou nejvíce krevních vlásečnic, tedy do loketního důlku, na šíji, dekolt, zápěstí a podpaží, nejlépe ráno, než se obléknete. Parfém můžete nastříkat i na oblečení, v tom případě ale nejprve na skrytém kousku látky vyzkoušejte, zda na ní parfém nevytvoří skvrnu.

Vůně Christina Aguilera nezklamou

Volba parfému závisí na ročním období, na denní době i na příležitosti, pro kterou se krášlíte. V létě a přes den používejte svěží květinové nebo ovocné vůně, v chladných měsících anebo na večer si můžete dovolit i těžší a výraznější typy vůní. Značka Christina Aguilera nabízí kompozice pro všechny příležitosti.

Eau so beautiful: krásná v každém směru

Povzbudivá a zářící vůně eau so beautiful vám dodá energii a sebedůvěru do práce i na odpolední procházku městem. Je inspirována mnoha tvářemi Christiny Aguilery a jejím přirozeným sebevědomím. Tato vůně vám dovolí cítit se krásná ve všech smyslech toho slova.

S vůní Christina Aguilera eau so beautiful vykvete váš vnitřní květ díky podmanivě sladkým tónům jahod a štiplavých citrusů v úvodu. V srdci je buket uvitý z květů v bohatém rozpuku, který zahaluje snový závoj z našlehané vanilky a heboučkého pižma.

Moonlight Bloom: magické kouzlo noci

Jste typ, který ožívá po půlnoci? Tahle provokativní směs bude pro vás jako stvořená. Neodolatelné tóny květin, které rozkvétají v noci, vás okouzlí a povzbudí vaši odvahu a kreativní energii. Opulentní květinová vůně je vytvořená pro romantické ženy, ve kterých měsíční svit probouzí vyzývavost a touhu po tajemství.

Vůně Christina Aguilera moonlight bloom spojuje tóny tmavých ovocných plodů a květin, které rozkvétají pouze v nočních hodinách. Perleťová švestka, černý rybíz a sametová jiřina vytvářejí strhující předehru k romantickému buketu nočního jasmínu, růží a narcisů v srdci. Tobolky ibiškovce dodávají vůni v základu hřejivý nádech a společně se santalovým dřevem a průzračným pižmem vytvářejí dojem smyslnosti.

Vyberte si tu pravou. Obě jsou k dostání v síti drogerií dm a Rossmann.