JAK SI SPRÁVNĚ VYBRAT

Řada žen je se svým vzhledem nespokojená a trápí je kožní problémy. Na vině je řada faktorů jako každodenní hektický život, klimatizace a smog (i ten elektronický). S tím vším se ale dá podle Markéty Šichové, nezávislé beauty konzultantky, pracovat. Už druhým rokem nabízí klientkám sítě FAnn bezplatné poradenství, které je podloženo důkladnou analýzou pleti pomocí certifikovaného švýcarského přístroje. „Mým cílem není prodat produkt, ale přesvědčit každou ženu, že se může ve své pleti cítit dobře.“ A s čím se nejčastěji setkává? „Běžně chodí ženy až s konkrétním problémem, který se navíc snaží maskovat, to ale není řešení. Těch nesprávných návyků je mnoho, když ale pochopí, že tou nejzásadnější investicí je čas a vezmou si moje rady k srdci, většina z nich vidí výsledky už po několika týdnech.“


Markéta radí klientkám napříč celou ČR a za největší úspěch považuje spokojené ženy, které se za ní s úsměvem vracejí.

TRENDY, CO HÝBOU SVĚTEM

Pokud se naopak dobře orientujete, pak vás jistě nenechají chladnými aktuální trendy. Mezi ty nejžhavější patří korejská kosmetika, která zažívá celosvětový boom. Za pověstnou krásou Korejek stojí až deseti krokový pečující rituál, který zahrnuje mimo jiné dnes už kultovní plátěné masky. Úplným protipólem jsou pak nejnovější poznatky z Ameriky postavené na účincích probiotik. Ty radí používat sprej s „prospěšnými“ bakteriemi na pleť a omezit alespoň na nějakou dobu ostatní pečující kroky, čímž se mikrobiom na povrchu pleti vyrovná a během jednoho měsíce dojde k nápravě téměř všech kožních problémů.


Korejská pečující rituál značky Cremorlab s termální pramenitou vodou plnou minerálů a stopových prvků.


Probiotický sprej Mother Dirt na všechny typy kožních problémů, kterému propadly celebrity i beauty editoři celého světa.

Ať už jste ostřílený beauty guru nebo patříte do první skupiny, která potřebuje radu, pak nezapomeňte zavítat v červnu do FAnnu. Seznam konzultací s Markétou Šichovou najdete na stránkách www.fann.cz, kde se můžete i online objednat (vzhledem k velkému zájmu to vřele doporučujeme). Kromě výše uvedené slevy vás ke každému nákupu čeká originální dárek, vzorek vybraného produktu, knížka plná dalších slev a taky věrnostní karta, díky které získáte slevu 10 % na další nákupy. A pokud rádi objevujete nové, pak se určitě zastavte a vyzkoušejte korejskou péči Cremorlab, probiotický sprej Mother Dirt a desítky dalších vychytávek se slevou 20 %, která se mimo jiné vztahuje i na opalovací, tělové a vlasové produkty. To nejkrásnější léto startuje ve FAnnu!