Slingback trend je zpátky. Byl v módě už v roce 2005 a nyní se vrací. Obuv s odhalenou patou s elastickým páskem kolem paty oživí váš vzhled. Ale pamatujte, slingback si žádá perfektní pedikúru.

Slingback se představuje v celé řadě stylů. Je libo nízký model, jehlový podpatek, klínek nebo podpatek blokový? Tlumené tóny, výrazné barvy nebo třeba námořnický styl?

Barevné jaro

Rozzařte městské ulice ve slingback obuvi v nepřehlédnutelných sytých odstínech. Upoutejte okolí ve šťavnaté malinové, červené či hořčicově žluté barvě. Stylovou slingback obuv z jarní kolekce Deichmann si rozhodně zamilujete! Podtrhněte svůj ženský šarm v modelu, který nemá jen tak každý! Dáte přednost pohodlným balerínám s otevřenou patou, nebo elegantním lodičkám na pohodlném blokovém podpatku?

Na retro vlně

Okořeňte svůj jarní botník kapkou módní nostalgie! Zaujměte v jedinečné slingback obuvi v designovém retro stylu! Rozkošné modely s poutavým zdobením nádherně zvýrazní váš ženský půvab. Objevte trendy novinky z kolekce Deichmann a buďte šik!

Stylová námořnice

Nemůžete se dočkat letní dovolené? Chopte se módního kormidla a proplujte létem v atraktivní slingback obuvi v námořnickém stylu z nové jarní kolekce Deichmann! Nechte se zlákat svěžími modely. Ve svůdné ženské slingback obuvi budete naprosto neodolatelná! Ať vám vítr fouká do plachet!

Den „D"

Chystáte se říct milované polovičce své ANO? Buďte dokonalou nevěstou a blýskněte se v módních lodičkách s otevřenou patou! Z elegantních bílých modelů z nové kolekce Deichmann si rozhodně vyberete! Vsaďte na pohodlné slingback lodičky na nízkém podpatku, ve kterých protančíte celý den i noc!