babylove

Značka babylove potěší všechny maminky a jejich miminka. V nabídce najdete kosmetiku, plenky, příkrmy a mnoho praktických pomocníků do kočárku, na přebalování i pro rozvoj děťátka. Balíček babylove můžete sestavit pro každou maminku zvlášť a zabalit například do přebalovací tašky. Jistě bude příjemně překvapená z každého dalšího produkty, který vytáhne z kapsy.

alverde NATURKOSMETIK

Všechny milovnice a milovníky voňavých přírodních krémů, koupelových solí, dekorativní kosmetiky a vůní potěší značka alverde NATURKOSMETIK. Jedná se o přírodní produkty bez syntetických látek a většina výrobků nese označení Vegan, takže neobsahují ani žádné živočišné složky. Pokud víte, co pod stromečkem udělá největší radost, sáhněte po tom. Pokud ale váháte, jsou v prodejnách dm připravené dárkové balíčky s oblíbenými produkty.

trend IT UP

Sháníte dárek pro přítelkyni, kamarádku, manželku? Pokud se nechá ráda inspirovat trendy a sleduje všechny YouTube kanály zaměřené na dekorativní kosmetiku, máme pro vás tip. Stojan značky trend IT UP je plný dekorativní kosmetiky, která jí udělá radost. Rtěnky, řasenky i rozmanité paletky očních stínů. Bojíte se vybrat barvu? Zvolte dárkové balíčky jemných štětců na pudr, make-up i precizní líčení očí. Každý správný kosmetický nadšenec totiž ví, že štětců není nikdy dost.

SEINZ.

Minimalistický design a produktů tak akorát. Je jasné, že tato značka je pro muže přímo dělaná! V černobílých obalech hledejte veškeré produkty pro pány. Od šamponu a sprchového gelu po mycí gel na obličej, hydratační krém, balzám po holení i hydratační masku. Ať už koupíte jednotlivé produkty nebo připravené vánoční balíčky, uděláte svému muži, tatínkovi nebo dědečkovi radost. Péče o pleť už dávno není jen doménou žen.

dmBio

Výborné jídlo patří k Vánocům stejně jako koledy. Ať už v podobě plných stolů oblíbených dobrot při vánoční pohodě nebo v podobě balíčků obsahující delikatesy pro rodinu a přátele. Produkty dmBio se pyšní nejen výbornou chutí a širokou nabídkou, ale i bio kvalitou. Sestavte vánoční dárek přímo na míru mlsalovi, který ho najde pod stromečkem. Nejrůznější zavařeniny, pomazánky, oříšky a sladké i slané snacky udělají radost každému.

Pokud se snažíte vyhýbat vánočnímu šílenství v obchodech, nezapomeňte na dm e-shop. Užijte si čas s rodinou a sledujte radost v očích svých blízkých z každého dárku. Za tyhle chvíle to celé stojí. Souhlasíte?