Od obličejové a pleťové kosmetiky, přes sportovní kondici skvěle vypracovaného osvaleného těla diskobola, až po vyváženou životosprávu pro vnější i vnitřní harmonii.

Ať už primárně cílíme na cokoli, neměli bychom zapomenout na péči o imunitu, jejíž oslabení se projeví na všech stránkách naší osobnosti, ať už jakkoli dobře obstaraných.

Sebeopečovanější pleť krásného obličeje vezme za své, zrudne a oteče, jakmile nosík a dutiny navštíví rýma a ke svůdnému úsměvu se přes kašel neprobojujeme, ač jsou rtíky jakkoli sladké. O ladných pohybech těla zmítaných virózou nebo bakteriální infekcí netřeba více hovořit…

Tušíme-li, že naše obranyschopnost není aktuálně v nejlepší formě a chceme-li se nemocím nadcházejícího podzimu vyvarovat a svému tělu v této zásadní oblasti péče o zdraví aktivně pomoct, jedním s osvědčených tipů je systémová enzymoterapie.

Lék Wobenzym účinně podporuje oslabenou imunitu lidského organismu a pomáhá při opakovaných zánětech dýchacích cest bakteriálního i virového původu. Je dobré užívat jej i v období rekonvalescence, protože pomáhá bránit případnému návratu nemoci a přispívá k obnově přirozené imunity. Více na www.wobenzym.cz.

Lék Wobenzym je lék k z přírodních zdrojů k vnitřnímu užití. Čtěte pečlivě příbalovou informaci.