Pokožka v okolí očí je nejtenčí a je velmi citlivá. Jako první tady uvidíte projevy stárnutí – mimické vrásky, jemné rýhy a linie nebo příznaky únavy jako tmavé kruhy pod očima. Výběrem správných produktů ale můžete tyto nechtěné důkazy přibývajícího věku oddálit. Důležitým krokem je správné odličování a výběr vhodných produktů, které pleť ochrání a zklidní.

Výtažek z chrpy pro citlivé oči

Specialisté péče o pleť Yves Rocher vyvinuli extrakt z chrpy se zklidňujícími a ochrannými vlastnostmi, které jsou pro péči o oční okolí jako dělané. Chrpa používaná v srdci složení produktů z řady PUR BLEUET je pěstována v La Gacilly, kolébce značky, podle principů ekologického zemědělství s respektem k pokožce i přírodě.

Expresní odličovač na oči s chrpou je ikonickým produktem Yves Rocher, který milují ženy po celém světě už mnoho let. Nyní dostal nejen nový obal, ale jeho složení je vylepšené o kombinaci tří patentovaných rostlinných alkanů, díky čemuž je jeho složení až z 97 % přírodní. Důkladný výběr ingrediencí umožnil vytvořit dvoufázovou, sametově hebkou a nemastnou texturu. Odličovač je šetrný k pleti i řasám a efektivně odstraňuje i voděodolný make-up.

Dopřejte očnímu okolí relax a osvěžení

Oči jsou po celém dni unavené, ať už ze sluníčka, nošení kontaktních čoček nebo třeba dlouhé práce na počítači. Zkuste po odlíčení některým z produktů PUR BLEUET nanést Zklidňující květinovou vodu z chrpy na dva vatové tampony, zavřete oči, položte tampony na ně a sprejem ze vzdálenosti asi 30 cm přestříkněte ještě i celý obličej. Dopřejte si chvíli klidu jen sama pro sebe. Vaše oči budou důkladně zbavené líčení a odpočaté.