Prvotřídní fotografické vlastnosti

Pokud vám záleží na maximální kvalitě fotografií pořizovaných mobilním telefonem, tak budete nadšená. Smartphone Xiaomi 12 vyniká trojicí profesionálních fotoaparátů, v popředí s masivním 50Mpx hlavním širokoúhlým fotoaparátem s možností záznamu videa v rozlišení až 8K. Dále disponuje 13Mpx ultra širokoúhlým fotoaparátem spolu s 5Mpx tele-makro fotoaparátem pro zachycení životních momentů z různých úhlů pohledu. O krásné fotografie se postará automatického ostření na oči a obličeje, a díky AI algoritmům zvládne hravě zachytit každý okamžik i při slabém osvětlení. Přední kamera má fantastických 32 Mpx, tudíž budou všechna vaše selfie vyladěná do posledního detailu. Funkce Xiaomi ProFocus inteligentně identifikuje a sleduje objekty, čímž zabraňuje rozmazání a rozostřeným záběrům. AI Cinema nabízí řadu kreativních možností pro střih videa, včetně různých režimů.

Špičkový výkon

Jedním z nejdůležitějších atributů mobilních telefonů je jejich displej. Xiaomi 12 je vybaveno AMOLED Dot Displejem s tvrzeným sklem odolným proti poškrábání. Maximální kvalitu zobrazení pak podtrhuje podpora Dolby Vision® pro obsah s živými barvami. Žádný filmový zážitek není skutečně dokonalý bez působivého zvuku. Řada Xiaomi 12 je vybavena technologií SOUND BY Harmon Kardon a přináší pohlcující zvukový zážitek poháněný technologií Dolby Atmos®, který poskytuje prostorový zvuk s bohatými detaily, čistotou a realističností ve všem, co vás baví.

Nabíjení nové generace

Xiaomi 12 vás též mile překvapí i velmi dlouhou výdrží baterie, jelikož bez problému zvládne celý den. Navíc díky podpoře 67W kabelového turbo nabíjení a 50W bezdrátového nabíjení bude nabitý raz dva.