Povzbudivé zprávy v době nedávno oznámené více než tříprocentní inflace za červenec se dočkali klienti Expobank CZ. S účinností od 1. září jim Expobank CZ bude úročit celý zůstatek na běžném účtu NEO vyšší, atraktivnější sazbou 0,75 % ročně. Změna se týká jak stávajících, tak nových vkladů, a to navíc bez skrytých podmínek či omezení. Dosud banka úročila celý zůstatek na běžném účtu NEO sazbou 0,50 % ročně. Expobank CZ je českou bankou s 30letou tradicí na zdejším trhu. Zaměřuje se na domácí a zahraniční korporátní klientelu, privátní bankovnictví a na finanční služby pro občany v čele s běžným účtem NEO, který lze jednoduše založit po internetu během pár minut.

„Když bankovní rada České národní banky v srpnu zvedla úrokové sazby, měli jsme jasno, že se chceme s našimi klienty podělit o pozitivní dopad tohoto rozhodnutí. V praxi totiž vyšší úrokové sazby ČNB umožňují bankám poskytnout klientům lepší úročení jejich vkladů. A přesně to jsme udělali. Našim stávajícím i novým klientům s běžným účtem NEO nyní nabízíme lákavou úrokovou sazbu 0,75 procent ročně na celý zůstatek a bez skrytých podmínek, a to je fér,“ uvedl Radek Lišák, ředitel individuálního bankovnictví Expobank CZ.

www.expobank.cz

Spolu s novou úrokovou sazbou 0,75 % ročně přináší běžný účet NEO řadu dalších praktických výhod. Jeho založení a vedení je zdarma a rovněž zdarma jsou výběry hotovosti platební kartou z libovolného bankomatu kterékoliv banky v České republice i zahraničí, což spolu s bezplatnou blokací kontroverzních DCC transakcí kdekoliv na světě přijde vhod zvlášť během probíhajících letních prázdnin.  S využitím externích fintech partnerů mohou klienti přes internetové bankovnictví snadno sjednat cestovní pojištění či jiný finanční produkt. Založení běžného účtu NEO je možné během pár minut na stránkách www.expobank.cz.