Stát frontu v bance nebo využít nebankovní půjčku?

Dříve, když bylo možné si zřídit půjčky jen na pobočkách bank, bylo rozhodování jednodušší. Sice se na peníze čekalo déle, ale nemuseli jsme si vybírat z tak velkého množství půjček jako nyní. O současném finančním trhu je možné říct, že se pytel s půjčkami přetrhl, zejména s těmi nebankovními. Lidé, co potřebují osobní půjčku, tak musí dlouho vybírat a srovnávat. Abyste však nad vybíráním netrávili hodiny svého drahocenného času, poradíme vám, do jakých rukou se svěřit.

Pokud potřebujete osobní půjčku, určitě hledáte společnost, která vám poskytne nebankovní půjčku férovou a bezpečnou. Nemáte zájem o to, abyste se svěřili do rukou někoho, kdo vám zanedlouho podkopne nohy a vytáhne z vás mnohem více peněz, než kolik bylo domluveno.

Všechna požadovaná kritéria splňuje společnosti PROFI CREDIT, která získala nebankovní licenci České národní banky a jenom tak potvrdila, proč je na trhu přes 20 let a proč poskytla úvěry za několik desítek miliard korun. Navíc firma neposkytuje jen osobní půjčky, ale také podnikatelské půjčky pro ty, kteří podnikají minimálně půl roku a nově má také online půjčku Razdva.cz.

Odložit splátky není problém

Další výhodou osobní půjčky PROFI CREDIT je také možnost odložení splátek. A i když si po odkladu půjček a následném splacení budete chtít opět půjčit, není problém. Mimo to je možné získat zpět až dvanáct půjček, pokud včas splácíte. To je opravdu lákavé, že? Stejně tak je přesvědčující i fakt, že je možné si půjčit až 166 tisíc korun, které budou na účet připsány do druhého dne od schválení úvěru.

Osobní půjčka PROFI CREDIT je tak jasným favoritem, nad kterým není třeba váhat. Jelikož se jedná o rychlou půjčku, nemusíte se bát, že by celý proces vyřizování a schvalování trval dlouhé týdny.

Půjčte si snadno a rychle

Když půjčky, tak bezpečně a jednoduše. Po tom touží v současné době každý, bohužel málokdo najde takové půjčky, které obě kritéria splňují. Některé půjčky jsou bezpečné, ale složité, jiné zase neférové, ale za to jednoduché. Člověk musí dlouho vybírat půjčku, o kterou zažádá. Pokud si zrovna potřebujete půjčit a dbáte na bezpečnost a jednoduchost, zvolte půjčku PROFI CREDIT, kde je bonusem garantovaná důvěryhodnost a také výhodnost.

Kromě toho jistě oceníte, že při vyřizování rychlé nebankovní půjčky PROFI CREDIT potřebujete jen takové množství dokladů, které je nutné. Postačí jen občanský průkaz, dále potvrzení příjmů a doklad, který potvrzuje místo bydliště.

Vánoce jsou pro rodiny finančně náročné

Vánoce jsou pro rodinné rozpočty nejnáročnějším obdobím roku. Mimo nákupu dárků jsou nejčastějšími výdajovými položkami potraviny, alkohol, cukroví, či vánoční výzdoba. Ačkoliv z dlouhodobých průzkumů vyplývá, že po půjčce sahá v souvislosti s těmito výdaji pouze 1–2 % respondentů, v absolutních číslech se jedná o desetitisíce Čechů. Úvěrové společnosti proto již v podzimních měsících, kdy naplno propukají vánoční nákupy, každoročně evidují výrazný nárůst žádostí o půjčku. Nejinak je tomu i u žádostí o půjčky u PROFI CREDITu. U této firmy máte navíc až do Vánoc jedinečnou příležitost zúčastnit se velké vánoční soutěže o auto za půl miliónu a poukazy na nákup v Mall.cz.