Pokud jste doposud žili v přesvědčení, že seznamky jsou pro zoufalce, zpozorněte. V roce 2019 je totiž všechno trochu jinak. Velmi ovšem záleží na tom, jakou seznamku si zvolíte.

Hledáte partnera na úrovni?

Zoufalce, který tráví večery u televize s pivem, hledá málokdo. Jestli i vy toužíte spíše po muži z opačného konce spektra, je potřeba se zaměřit na seznamky na úrovni. Asi nejznámější takovou seznamkou je eDarling, která se prezentuje jako seznamka pro náročné. Za zmínku ovšem stojí i česká Elite Date. Ta láká na vyvážený počet mužů a žen. Větší počet žen je typickým problémem seznamek, s nímž se potýká i populární RichMeetBeautiful s více než dvěma miliony uživatelů.

Ani po 50 není pozdě

Existují také seznamky specializované na starší uživatele. Třeba Singles 50 se prezentuje jako seznamka pro nezadané v nejlepších letech a je určená pouze lidem starším 40 let. Najdete na ní přes čtvrt milionu uživatelů.

Vztah na jednu noc nebo milenec

Některé seznamky jsou určené pro hledání vážných vztahů, jiné to mají naopak. Victoria Milan je vyloženě mimomanželská seznamka pro všechny hledající milenecký poměr. ŽhavéNoci.cz vám pomohou najít zábavu na večer.

Neváhejte něco investovat

Některé seznamky jsou zdarma, na těch lepších to funguje tak, že registraci máte zdarma, ale za některé funkce si připlácíte. Přičemž bez těch placených seznamování příliš nemá smysl. Členství na dobré seznamce většinou stojí pár stovek měsíčně. Za shledání s ideálním protějškem tedy nemusíte utratit tisíce. Záleží na vás, jak rychle ho stihnete najít. Na přehled nejznámějších seznamek se podívejte na Top Seznamky.