Jak to funguje?

Cashback je možnost získat peníze zpět z každého úspěšně dokončeného nákupu na více než 500 e-shopech (od elektroniky, sportovního vybavení, módních doplňků, kosmetiky až po služby jako pojištění, půjčovna aut nebo třeba vyhledávače letenek či hotelů.)

Co musím udělat proto, abych získal peníze nazpět

Registrujte se na usetri.denik.cz. Poté si vyberte váš oblíbený e-shop. Abychom vám mohli připsat cashback (peníze zpět), je potřeba se prokliknout do e-shopu od nás. Tím se provede správné označení návštěvy a e-shop pozná, že jste přišli na jeho web z Ušetři.deník.cz. Z tohoto důvodu vás potřebujeme identifikovat. Jediné, co pro to potřebujeme je vaše e-mailová adresa. Žádné další citlivé údaje nejsou potřeba.

Kolik si můžu vydělat?

Nezdá se to, ale i pár korun nazpět z vašeho nákupu udělá ročně až tisíce korun, které můžete utratit za něco co máte rádi. Navíc často dostáváte upozornění na konkrétní slevové akce, u kterých kromě obdrženého cashbacku ještě dostanete významnou slevu na výrobek nebo službu. Nabídku mohou využít i podnikatelé nakupující pro svou firmu a zaměstnance.