Pokud se tedy zaměříme na náš šatník, přichází opět na řadu zvýraznění tvaru přesýpacích hodin pomocí vhodných střihů a kombinací, vrací se výstřihy stejně jako nebudete mimo, pokud necháte svůj top rafinovaně poodhalit něco málo z vaší podprsenky. Čím určitě také neuděláte chybu je zaměření více pozornosti na vůni vašeho oblečení. Vůně k ženám neodmyslitelně patří, podtrhuje její charakter, upozorňuje na přítomnost své majitelky, stejně jako ji pomáhá v tom, aby se cítila dobře.

V tomto kroku vám určitě mohou pomoct nové aviváže Silan, které dodají vašemu oblečení svěžest a vůni až na dobu 140 dní. Při tvorbě vašich podzimních outfitů, a nejen nich, tak nemusíte být limitována výběrem pouze z toho, co jste právě do vaší skříně uložila čerstvě vyprané. Vaše oblíbené kousky ve skříni po použití aviváže Silan 140 dní počkají svěží a voňavé téměř pět měsíců. Prostě jen přijdete a sáhnete po tom, na co máte zrovna náladu.

Co konkrétního si tedy pro nás nadcházející sezóna připravila? Pojďme se společně podívat, jaké trendy do našich šatníků vnáší podzim a nadcházející zima.

Ne nadarmo se říká, že v jednoduchosti je krása. Zapomeňte tedy na výrazné vzory nebo nápisy a s příchodem podzimu vpusťte do svého šatníku nadčasové a elegantní kousky. Ty v souladu s aktuálními trendy dají možnost vyniknout nabíraným rukávům ve vintage stylu, rozličným volánům a volánkům, různému řasení a svou roli zde určitě zahraje i nadýchaný šifónový materiál.

V rámci podzimních trendů si na své přijdou rozhodně milovnice třpytu. Kamínky, flitry, lesklé metalické látky, blýskavé nášivky s holografickými odlesky ozdobí zejména šaty, nicméně svého lesku a třpytu se dočkají i věci určené k běžnému dennímu nošení, ať už různá trička, saka, halenky nebo svetry. Co se týká materiálů, hlavní roli budou na podzim a v zimě hrát dva, tak trochu kontroverzní materiály – umělé kožešiny a samet.

Tak jak je to pro každou sezónu typické, kromě zaměření pozornosti na určité materiály a střihy, přináší další roční období i své top barvy a kousky, které prostě musíte mít. Mezi barvami budou letošnímu podzimu a zimě vládnout hnědá, a to v různých odstínech, jejím trendy barevným protipólem pak v tomto období bude výrazná fuchsiová. Co se týká konkrétních nových kousků ve vašem šatníku, Rozhodně by vám neměla chybět delší pelerína. Jakou zvolíte barvu či střih je zcela na vašich preferencích. Skvěle bude vypadat v kombinaci s šaty, nicméně i svetr a kalhoty jsou pro ni partnery. Druhým kouskem jsou dlouhé rukavice, buď jako doplněk k šatům pro večerní příležitosti, nebo v zateplené variantě pro použití na ven.

Který z trendů vás oslovil nejvíce? Pořídíte si něco nového?