Podle nás jsou ponožky takovým klasickým dárkem, který vždy potěší. Bohužel všichni máme pračky, které ukradnou vždy jednu ponožku z páru. A kdo to má stále hledat, že? Proto jsme všemi deseti pro dávání (nejen) ponožek darem. Měkké dárky totiž můžou udělat radost. A pokud nevíte, co měkkého, stylového a slušivého vybrat, kupte dárkový poukaz, se kterým si obdarovaný vybere cokoliv bude chtít.

Stylový dárek od Ježíška

V dnešní době to mají ti naši Ježíšci snazší. Můžeme jim totiž nenápadně ukázat například ty krásné šaty od značky Baseline a nemusíme psát ani žádný dopis. A děti si zase můžou prolézt celý e-shop a podívat se na obrázky, jaké tričko, tílko nebo pyžamo by se jim líbilo. Na ZOOTu najdete celou kategorii věnovanou jen dětem. Což ocení každý, kdo nerad trajdá po obchodním centru s deseti taškami a synem či dcerou za krkem.

Privátních značek najdete na e-shopu hned několik. Znáte například ZOOT Original? Kousky z kolekcí navrhuje kreativní tým společnosti – prostě MADE BY ZOOT. Najdete zde zejména oblečení s vtipnými popisky. Další vlastní značkou je OJJU, která se pyšní kvalitními materiály, nadčasovým designem a poctivou ruční prací.

Online má své výhody

Jaké výhody má online nakupování? Jak už jsme zmínili výše, nemusíte do obchodního centra při vánoční nákupní horečce (i když těžko říct, jak to letos vůbec bude). Nakupujete v pohodlí a bezpečí domova – třeba po půlnoci, kdy je všechno zavřené. Nakoupené zboží si můžete hned vyzkoušet a když nesedí? Tak ho jednoduše vrátíte. Stejně tak se nemusíte bát, co s dárkem, když se netrefíte obdarovanému do vkusu nebo velikosti – na vrácení zboží máte u ZOOTu místo standardních 14ti dokonce 60 dnů.

Podpořte českou firmu

Pokud hledáte další důvod, proč nakoupit právě na ZOOTu, možná to bude fakt, že podporujete českou firmu. A to je nejen v aktuální situaci důležité. Vzájemně se podporovat a dělat si radost.

Ať se ti hezky nakupuje, Ježíšku!