Vintage Flora je téma inspirované slunečnými pobřežími, které nás okamžitě přemístí mezi svěží palmy jižních pláží a přímo do centra vodních radovánek. Vintage prvky této řady jsou prezentovány v jasných i zastřených barvách, jako je žlutá, oranžová, zelená a modrá, které se mísí s květinovými a přírodními vzory.

Bundy, potištěná trička a overaly zdůrazňují ležérní tzv. street módu použitím strečové džínové tkaniny.

Pop Positive je módní téma, ve kterém se protikladné prvky doplňují a navzájem ovlivňují; odvážné nové odstíny jako fuchsie a fluorescenční zelená v kombinaci s černou a bílou vytvářejí úspěšnou hru barev v chromatické kombinaci.

Trend tohoto léta je použití různých vzorů a materiálů, které se pohybují od lehké textury oděvu, charakterizované punkovou rockovou atmosférou potisků, až po vichy látku, kterou MEK používá buď jako základní materiál nebo ji uplatní v módních detailech.

Excentrická duše MEK je nejlépe vyjádřena v tématu Rainbow Time, které evokuje okamžik her a volného času.

Kaleidoskopické odstíny použité na potištěná trička, mikiny a kraťasy, jsou navrženy v jasných barvách žluté, oranžové a tyrkysové, a zobrazují spektrum barev duhy.

Použití Tie & Dye (zavaž a vybarvi) vystihuje nosnou inspiraci této řady; a to je nezaměnitelný otisk sedmdesátých let, který se vrací a je navržen společností MEK v současné moderní verzi.

Juniorská řada Athleisure world představuje skvělý návrat do 90. let, kdy byl v módě pohodlný a sportovní vzhled. Sportovní styl interpretuje MEK velmi neformálními kusy, které se nosí každý den: představitelé této řady jsou síťové sukně, topy s motivy zralých plodů a trička, která připomínají letní přírodu.

Elegantní řada, kterou oblékneme při zvláštních příležitostech, je zastoupena oděvy s rafinovanými detaily, zažehlovacími tisky a jasnými barvami, které byly vždy stylistickým identifikačním kódem značky.

Pro chlapce jsou připraveny klasické oděvy, jako jsou bundy, košile a polokošile, a v nestárnoucí kombinaci žluté a nebesky modré tvoří ikonický vzhled; pro dívky je stejná barevná paleta uvedena v geometrických vzorech, které evokují Sicialian majoliku.

Další bundy, vesty a bermudy jsou navržené v elegantním jemném proužku, sukně a topy jsou zdobené maxi puntíky a pruhy, které dávají tomuto tématu rozesmátý a vtipný styl.