Důvody proč masturbovat:

  1. Zbavíte se stresu.
  2. Pokud vás bolí hlava, orgasmus vám od bolesti uleví.
  3. Pro klidný spánek – sex vás před spánkem zaručeně uklidní!
  4. Zmírnění menstruačních bolestí – ano dámy, funguje to.
  5. Zlepšení erekce a výdrže – tip pro pány!
  6. Prevence vzniku rakoviny prostaty.
  7. Stejně jako jinou fyzickou aktivitou, i touto posílíte imunitu.

Jak nejčastěji masturbují ženy?

Ženy k masturbaci nejčastěji využívají prsty a dráždění klitorisu. Populární jsou také podtlakové stimulátory klitorisu, které klitoris nasají a intenzivně masírují. V kombinaci s vibracemi je orgasmus téměř vždy zaručen. Další oblíbenou pomůckou je buď klasické nevibrační dildo, které je náhražkou za penis, nebo vibrátor. Na trhu najdete i tzv. pulzátory, což jsou vibrátory napodobující kopulační pohyb.

Jak nejčastěji masturbují muži?

Muži nejčastěji k masturbaci používají svou ruku. Velmi oblíbenými se při masturbaci stávají například kroužky na varlata a fajnšmekři rádi sahají i po stimulátorech prostaty. Absolutní změnou v masturbaci je ale použití masturbátoru. Masturbátor není jen umělá vagina, ale i nejrůznější silikonové návleky. Důvodem, proč je masturbace s takovou pomůckou úplně jiná, je dotyková paměť. Vaše ruka a mozek jsou ve spojení. Jakmile tedy na penis nesaháte rukou, ale použijete masturbátor, mozek si toho všimne a myslí si, že vás uspokojuje někdo jiný – tak jednoduché a skvělé to je! S masturbátory mohou muži efektivně trénovat i oddalování ejakulace.

Jak často masturbovat?

Frekvence masturbace je u každého jiná a záleží na mnoha faktorech – zaměstnání, vztah, sexuální aktivita, hormony. Je prokázáno, že udržování sexuální aktivity, i formou masturbace, alespoň jednou týdně je zdraví prospěšné! Jiné je to, pokud máte vztah. Častá masturbace může ovlivnit intenzitu vašeho sexuálního života a uspokojení partnera. Především muži mívají často problém s nedostatečnou erekcí se svou partnerkou právě z důvodu nadměrné masturbace a většinou i ve spojení s nadměrnou konzumací pornografie.

Chcete také bojovat proti podzimnímu nachlazení? Tak pro vás máme soutěž o erotické hračky, které vaši masturbaci posunou zase o kousek dál. Výherci mohou být hned 3. Pokud bude výherkyní žena, obdrží BOOM TWINHEAD masážní hlavici v hodnotě 1 799 Kč. Pokud bude výhercem muž, obdrží masturbátor BOOM SOFIA v hodnotě 1499 Kč.

#competition|1628|kafe#

Nápovědu můžete najít zde: www.sexshop.cz/boom