Nedávno jste vydala singl s názvem Si to udělám sama. Jaké jsou ohlasy?

Ohlasy jsou skvělé. Je vidět, že hodně ženských to má podobně, jako je to u nás. Sdílí moji písničku a píšou, že si musí taky doma udělat něco samy, protože to jejich partner udělá „pak“. A přirozeně, my ženy, přece nemůžeme čekat na „pak“, my potřebujeme všechno hned. Celý song je inspirovaný naším soužitím s přítelem Pepou. Nejsem úplně netrpělivá, ale když máte na zahradě vánoční stromeček v květináči na přesazení do jara, tak už je to na mě trošku moc – samozřejmě stromeček, chudák, umřel. Nicméně, dělám si z toho spíš srandu.

Rýsují se už nějaké nápady na další píseň?

Plánuju desku, která by se měla celá nést v tomhle duchu, bude taková ze života. Chci, aby si ženský říkaly: „Jojo, to je přesný, mám to stejně!“

Jaké další projekty plánujete?

S iniciativou Pod svícnem chystáme edukační videa na téma domácího násilí a pokusíme se společně změnit legislativu. Cílem je ukázat lidem, co to domácí násilí je, jaké jsou jeho podoby, na kom se děje a jak se nechovat k oběti. Tahle spolupráce vznikla díky mému příspěvku na Instagramu, který jsem zveřejnila na základě něčeho, co jsem slyšela v podcastu Opravdové zločiny a strašně mě to zasáhlo. Je neuvěřitelné, kolik lidí mi pak psalo, že se třeba jako děti stali oběťmi domácího násilí a sexuálního zneužívání. Nedokázala jsem myslet na nic jiného.

Ve vašem životě se toho za poslední dobu hodně odehrálo. Stala jste se maminkou, plánujete rekonstrukci domu... Jak si při svém vytížení organizujete diář?

Naštěstí je Pepa 100% otec, takže mi to dost ulehčuje. Nicméně vše dohromady – Stella, domácnost, práce... to už trošku náročnější je. Důležité je všechno hlavně sladit s přítelem, má taky svou práci a musíme si vycházet vstříc.

Je něco, na co vám opravdu nezbývá čas?

Asi na masáže, kosmetiku, bary, někdy i na přátele, takové ty příjemné věci... Ne, že bych si na to vyloženě nenašla čas, ale vždycky mi do toho něco hodí vidle. Naposledy to byla Stellina 7. nemoc.

Změnil se s příchodem vaší dcery na svět váš přístup k péči o zdraví?

Určitě. Než jsem otěhotněla, dlouho jsem odkládala jeden svůj zdravotní problém kvůli práci, koncertům, stále se něco dělo... Došlo to tak daleko, že jsem měla v tlustém střevě velký nádor, naštěstí nebyl zhoubný. Teď se o sebe víc bojím kvůli Stelle a vím, že bych měla už doživotně chodit na kontroly. A protože jsem strašný lempl a mám tendenci odkládat věci, tak jsem si pro jistotu zřídila ke svému životnímu pojištění u Generali České službu Klinika. Ta mi pomáhá hlídat, kdy mám kam jít na prohlídku, najde mi specialistu, kterého potřebuju, zároveň hlídá i to, kdy má jít Stella na jaké přeočkování. Důležité je, že se můžu poradit s lékařem online a nehledat nic zběsile na internetu, pokud mám pocit, že něco není v pořádku.

Máte nějakého pomocníka, který vám pomůže s organizací času? Používáte moderní aplikace, nebo jste spíš stará škola a zapisujete si všechno ručně?

Kromě už zmíněné Kliniky mám hlavně Stellu. Plynule jsem přešla na moderní aplikace, kam se snažím vše hned zapisovat, když mi teda nevolá někdo do auta. To pak většinou dopadne tak, že na to zapomenu.