Magneticky přitažlivá kancelář

Bílá elegantní tabule na stěně se hodí nejen do kanceláří jednotlivých pracovníků, ale i do open spacu nebo společných prostor. Stačí ji doplnit o psací fixy a magnety a můžete ji začít využívat. Poblíž stolů v kancelářích může fungovat jako nástěnka, na kterou si magnety pracovník připíná poznámky, zaznamenává pracovní schůzky nebo plánuje úkoly. Kdykoli si může cokoli smazat, upravit, odškrtnout a začít znova. V zasedacích místnostech jsou tyto popisovatelné tabule skvělé pro vysvětlování prezentovaného tématu. V kuchyňce mohou sloužit k zapisování množství vypitého kafe a ve společných prostorách k průběžnému sledování plnění cílů a KPI firmy.

Pokud ve svých kancelářích sázíte na neobvyklý design, můžete se zaměřit na skleněné tabule, které jsou magnetické, popisovatelné a vzhledově velice elegantní. Vyrábí se také v černé, červené nebo modré barvě.

Vyberte si magnetickou tabuli, která vám pomůže zavést potřebný řád, a přitom skvěle vypadá: stačí si vybrat barvu, povrch a velikost podle svých představ.

Tabule nejen ve škole

Magnetické tabule na stěnu mají skvělé využití i doma, a to v pracovně i mimo váš pracovní koutek. Jakmile objevíte kouzlo tabulí, budou vám viset na každém rohu. V kuchyni a v koupelně oceníte menší tabule, na které můžete zapisovat seznam chybějících věcí, které je třeba dokoupit. V obýváku nebo v jídelně je můžete využít pro plánování akcí a aktivit všech členů rodiny. S více dětmi, které jsou školou povinné a se spoustou koníčků, se totiž hodí mít jejich rozvrh neustále na očích. A pokud pořídíte jednu tabuli dětem i do pokoje, budou moct trénovat psaní, připravovat si úkoly nebo jen popouštět uzdu své kreativitě a čmárat si malůvky.

Přitáhne a udrží všechno pohromadě

Využít magnetických vlastností tabulí se dá i jinými způsoby. Do kuchyně si můžete pořídit magnetické kořenky, které jednoduše přichytíte na magnetickou plochu tabule a zorganizujete podle svých představ.

Podobně vám magnetické krabičky mohou posloužit v koupelně pro uložení drobností, jako jsou sponky a gumičky do vlasů, náplasti a pinzety; v šicí místnosti pro uložení různých knoflíků, jehel a nití; nebo v garáži pro zorganizování šroubků, matic a hřebíků. Kreativitě se meze nekladou.

Jak jsme slíbili už na začátku: magnetické tabule jsou elegantními a nenápadnými pomocníky, kteří pomůžou zavést řád do všech sfér vašeho života.