BUSHMAN je tradiční česká značka oblečení a doplňků, vhodných do přírody i města. Již 25 let pro vás navrhujeme kolekce oblečení s úctou a respektem k přírodě, inspirovaného tím, co současný člověk nejvíc potřebuje: pohodlí, ať je kdekoli. Proto vyrábíme oblečení z přírodních materiálů, jako jsou bavlna, organická bavlna, len nebo třeba merino vlna. Poctivě a s důrazem na detail.

Bushman je člověk, který miluje výzvy, zároveň rád navazuje na tradice a je ohleduplný k přírodě. Obléká se tak, aby se cítil jednoduše dobře a nic mu nebránilo v jeho cestách za dobrodružstvím.

Na e-shopu bushman.cz najdete jak celé kolekce oblečení pro muže i ženy, tak řadu doplňků, které podtrhnou styl, nebo třeba nářadí, obsahující spoustu praktických vychytávek.

Je jedno, čím mu uděláte radost. S dárky od Bushmana nešlápnete vedle.

Co ho zaručeně potěší:

Peněženka CHOBE

Malá, ale praktická. Kapesní peněženka CHOBE II je ze 100% kůže a doklady, karty ani peníze z ní nevypadnou. Zdobí ji kovová aplikace loga BUSHMAN. Nic víc, nic míň, Zkrátka akorát.

Tričko BOBSTOCK

Legendy nestárnou! Bavlněné tričko BOBSTOCK s potiskem ze speciální edice Legendy made in Czechoslovakia se mu v šatníku zaručeně neztratí, protože ho bude nosit pořád dokola. V nabídce je hned několik motivů.

Placatka KANYSTR

Došla mu šťáva? Díky (naplněné) placatce KANYSTR s objemem 130 ml se nakopne se na další cestu. Je z odolného nerezu a víčko má z mědi, takže skvěle těsní.

Set ANDU

Chladnou hlavu ať si zachová, ale jinak zůstane hezky v teple. V setu čepice a šálového tunelu ze 100% merino si může zimních radovánek v pohodlí užívat on i vy. Je totiž univerzální a zahřeje vás oba stejně.

Multifunkční kleště Laborer

Strčí je do kapsy, připne na opasek, přidá mezi nářadí. Multifunkční kleště ukrývají hned 12 praktických nástrojů: kombinačky, pilku, nůž, bodák, otvírák na konzervy i lahve, pilník, malý, střední a velký plochý šroubovák a malý šroubovák křížový. Nástroje jsou z kvalitní nerezové oceli s titanovou povrchovou úpravou.

Sekera AXE

Nasekat dříví, přitlouct hřebík, naklepat maso na gril? Žádný problém! Čepel multifunčkní sekery AXE lze využít nejen k sekání, ale i jako nůž. Druhá strana nahradí kladivo a otvory poslouží k utahování nebo povolování šroubů a matic.