Z letadla máme svět jako na dlani

S klesajícími cenami letenek cestuje vzduchem stále větší počet z nás. Oceňujeme rychlost transportu a mnohdy si v dopravním stroji užijeme i krásné výhledy. Nicméně záruku, že se budeme moci kochat, máme jen u vyhlídkových letů, jejichž cílem je umožnit účastníkům dokonalý požitek.

Jaké je být pilotem?

Mnozí z nás jako malí toužili po kariéře pilota stíhačky, vrtulníku nebo i dopravního letadla. Většina z nás se ale nakonec rozhodla pro prozaičtější povolání, při kterém trávíme mnohem méně času na cestách a můžeme se naplno věnovat rodině. I tak se nám ale tu a tam ozve v hlavě slabý hlásek, který nám klade na srdce, abychom nezapomínali na své dětské sny, a přiživuje v nás touhu po dobrodružství. Alespoň občas bychom si měli dovolit ho poslechnout a splnit si některý z našich dávných snů.

Stát se pilotem na zkoušku je snadné

Pokud jste nikdy úplně nezapomněli na svá tajná přání z dětství, nejlepší čas, kdy si je vyzkoušet, je právě teď. Žijeme přece jen jednou, a navíc řadu hodin týdně trávíme celé dlouhé měsíce a roky v zaměstnání. Máme tedy nárok alespoň jednou za čas poslechnout volání svého srdce a pustit se do aktivity, která nás odjakživa láká. Pokud ráda přijímáte výzvy, můžete se stát pilotem na zkoušku i vy.

Nadělte svému partnerovi jedinečný zážitek

Nevíte, jaký dárek vybrat partnerovi? Skvělým překvapením k narozeninám nebo k výročí pro něj bude možnost stát se pilotem na zkoušku. Vyzkouší si pilotování letadla nebo vrtulníku, včetně přistání na letišti Ruzyně. A odkud se poletí? Vybrat si můžete hned z dvanácti letišť rozmístěných v různých lokalitách České republiky. Nabízí se i možnost pilotování velkého dopravního letadla na realistickém simulátoru a pod dohledem zkušených instruktorů.

Skvělý výlet pro celou rodinu

Upřednostňujete-li před sbíráním nových zkušeností romantiku, je pro vás jako stvořený vyhlídkový let. Na ten s sebou můžete vzít celou rodinu. Z výšky uvidíte Sněžku, Říp, Beskydy, Macochu či Karlštejn. A dopřát si můžete i adrenalinový let.

Dokonalý program teambuildingu? Letecký den zaměstnance nadchne

Na firemní akci je třeba zajistit neotřelý a zábavný program. Pilotem na zkoušku se mohou stát i vaši zaměstnanci. A uvidíte, že tento zážitek náležitě ocení.