Pro situace, kdy je koupelnový žebřík zapojen do centrálního vytápění a nemusí být tedy v létě k využití, nabízí značka KORADO i koupelnové žebříky elektrické, které fungují nezávisle na otopné soustavě či žebříky kombinované, které jsou připojeny s soustavě, ale zároveň obsahují i elektrickou topnou tyč, která umožňuje vytápění v období mimo topnou sezonu pomocí elektrické energie.

Koupelnový žebřík tak může kdykoliv, kdy je třeba, zásadně zpříjemnit pobyt v koupelně a zároveň být i krásným designovým prvkem, který funkčně doplní vaše domácí lázně.

KORALUX LINEAR CLASSIC jsou klasická trubková otopná tělesa s vyváženou kombinací funkce a designu. Vhodně doplní teplotní komfort ve vaší koupelně. Je k dostání ve verzi pro teplovodní, kombinované i elektrické vytápění. Volit můžete z 19 základních barevných odstínu nebo z dalších 200 barevných provedení RAL. Například v úpravě tyrkysové Water Blue bude tento otopný prvek potěchou pro vaše oči a vytvoří z vaší koupelny oázu klidu a harmonie. V prodeji od 1618 Kč bez DPH. Více na www.korado.cz.

KORALUX RONDO CLASSIC je oblíbeným provedením trubkového koupelnového žebříku, který je tvořen elegantně prohnutými trubkami. Je k dostání ve verzi pro teplovodní, kombinované i elektrické vytápění. Volit můžete z 19 základních barevných odstínů nebo z dalších 200 barevných provedení RAL. Dle vašich požadavků můžete vybírat z různých výkonů a rozměrů podle velikosti koupelny. V prodeji od 1666 Kč bez DPH. Více na www.korado.cz.

KORALUX NEO je designovým otopným žebříkem se spojnicí pouze po jedné straně. Výkony nabízí srovnatelné se standardní řadou KORALUX. Volit můžete z 19 základních barevných odstínů nebo z dalších 200 barevných provedení RAL. Disponuje jednostranným pravým nebo levým spodním připojením. K dostání je včetně originálního příslušenství ve formě sušáků a věšáků. KORALUX NEO je nyní k dostání v provedení pro teplovodní a elektrické vytápění. KORALUX NEO - E (elektrické přímotopné těleso bez integrovaného regulátoru teploty) a KORALUX NEO - ER (s integrovaným regulátorem teploty). V prodeji od 6657 Kč bez DPH. Více na www.korado.cz.

KORATHERM AQUAPANEL je designové a výkonné otopné těleso, které zabezpečí teplo ve vaší koupelně. Hranaté, rovné, geometricky přesně uspořádané profily tohoto tělesa působí luxusním a neokoukaným dojmem. Barevné provedení můžete volit z 19 základních barevných odstínu nebo z dalších barevných provedení RAL. K dostání jako KORATHERM AQUAPANEL - E (elektrické přímotopné těleso bez integrovaného regulátoru teploty) a KORATHERM AQUAPANEL - ER (s integrovaným regulátorem teploty). KORATHERM AQUAPANEL je nově k dostání ve verzi pro teplovodní, kombinované i elektrické vytápění. V prodeji od 5744 Kč bez DPH. Více na www.korado.cz.

KORALUX STANDARD je koupelnový otopný žebřík ideální do menších koupelen či jako alternativní těleso vhodné ke kombinaci s jiným druhem vytápění, například podlahovým. V této řadě naleznete i nejmenší trubkové otopné těleso na trhu. Při šířce pouhých 40 cm je ideální do malých koupelen, nebo když od tělesa nepotřebujete velký výkon. Je k dostání ve verzi pro teplovodní, kombinované i elektrické vytápění. Volit můžete z 19 základních barevných odstínů nebo z dalších 200 barevných provedení RAL. V prodeji od 1455 Kč bez DPH. Více na www.korado.cz.