Kůže je největší orgán lidského těla, který je pro nás životně důležitý. Proto bychom naší pokožce měli pravidelně dopřávat patřičnou pozornost a péči, aby zůstala zdravá a mohla plnit správně své úkoly.

Vyzbrojte svou pokožku mikrostříbrem

Zorientovat se v dnešní bohaté nabídce kosmetických přípravků není vůbec snadné. A ruku na srdce, nikdo z nás nechce v oblasti zdraví šlápnout vedle. Proto neriskujte a dejte šanci stříbru! Stříbro bylo celá staletí využíváno jako účinný pomocník v boji proti bakteriím. Například staří Féničané uskladňovali vodu a jiné tekutiny v postříbřených nádobách, aby nedocházelo ke kontaminaci mikroby. Byly také objeveny blahodárné účinky stříbra na lidskou kůži. Objev antibiotik stříbro sice zatlačil do pozadí, ale kvůli stále rostoucí odolnosti bakterií vůči antibiotikům se v současnosti stříbro vrací na scénu. Působí totiž proti velkému počtu mikrobů a plísní již v minimální koncentraci a nepoškozuje lidské buňky. Takzvané mikrostříbro navíc neproniká pokožkou a nenarušuje přirozenou bakteriální flóru v jejích hlubších vrstvách. Nehrozí tedy vznik bakteriální rezistence. Moderní klinické studie také potvrzují, že mikrostříbro účinně a zároveň bezpečně pomáhá v dlouhodobé péči o atopickou pokožku.

Belcura, účinný stříbrný štít

Moderní dermatologie naplno využila síly mikrostříbra a vtělila ji do přípravku Belcura, unikátní emulze ve spreji, která vyživuje pokožku, udržuje ji hydratovanou, chrání ji před vlivy prostředí a zmírňuje kožní problémy. Obsahuje vysoce čisté mikrostříbro, které má protizánětlivé a antibakteriální účinky, ceramidy a kyselina mléčná zase pomáhají obnovit strukturu pokožky a správná kombinace výživných látek udržuje hydrataci. Belcura je navíc úžasně všestranný pomocník – doplňuje léčbu ekzémů, akné, proleženin, zánětů pokožky, opruzenin a dalších problémů. Ulevuje od svědění a v létě zklidní spáleniny od slunce. Sáhnout po ní můžete i po dermokosmetických zákrocích nebo při péči o dětskou pokožku. Emulzi ve spreji Belcura seženete v lékárně a hýčkat se jí můžete každý den. Neobsahuje dráždivé látky, snese ji i citlivá a atopická pokožka.

Více informací naleznete na: www.belcura.cz