KORATHERM REFLEX, ideální řešení s ohledem na prostory

Radiátor v chodbě nebo zádveří nemusí dnes sloužit pouze k vytápění. Praktickou součástí radiátoru KORATHERM REFLEX je velké zrcadlo, které každý ocení před odchodem z domu či bytu. V rámci originálního příslušenství jsou k dostání i háčky a věšáky.

Svým netradičním designem esteticky doplní každý interiér.

Cena KORATHERM REFLEX začíná na 8 280 Kč vč. DPH. Více na www.korado.cz.

KORAFLEX, konvektory, které hřejí v zimě, chladí v létě

Podlahové konvektory jsou v domácnostech stále oblíbenější. Jsou plnohodnotným zdrojem tepla, mají vysokou účinnost, ekonomický provoz a lze je využít i u nízkoteplotních zdrojů vytápění. Při využití podlahových konvektorů nepřicházíte o prostor, který topné těleso zabere a jsou tak ideální volbou v místech s vyššími tepelnými ztrátami, jako jsou francouzská okna či vstup na balkon nebo terasu. Abyste mohli využívat všech jejich výhod, je ovšem nutné počítat se stavebními úpravami nebo s nimi počítat už ve fázi projektu. Výhodou podlahových konvektorů je také rovnoměrné prohřátí místnosti díky konvekci. Podlahové konvektory s ventilátorem navíc oceníte i v létě, protože některé typy vedle vytápění zvládnou místnost také příjemně ochladit.

Konvektory KORAFLEX od KORADO se stanou zajímavým prvkem každého interiéru díky široké škále designů krycích mřížek. Více na www.korado.cz.

RADIK KLASIK-R, moderní deskový radiátor

Výměna litinového radiátoru za nový deskový se vyplatí. Deskové radiátory vyráběné z ocelového plechu prostor vytopí rychleji, než litinové a jsou flexibilnější co se týče regulace teploty v místnosti. Oproti litinovému ušetří peníze i prostor a čelní desku můžete zvolit ve třech designových provedeních – klasickou s prolisy, hladkou PLAN nebo s jemnými linkami LINE.

Cena tělesa v provedení KLASIK-R od společnosti KORADO začíná na 1 160 Kč a s jeho instalací si můžete poradit i sami. Více na www.korado.cz.