Ačkoliv závěr prázdnin se blíží rychlostí blesku, rozhodně to není důvod přestat si užívat léta ve společnosti vaší oblíbené hudby. Je jen na vás, zda dáte přednost hudební párty u vás doma nebo se vydáte na některý z chystaných festivalů.

Skvěle vychlazená Coca-Cola Zero Lime

Preferujete-li v horkých letních dnech méně sladké, ale zato šťavnaté ovocné limonády, bude pro vás novinka Coca-Cola Zero Lime to pravé. Je to zároveň ideální nápoj právě na festivaly. Dokáže totiž osvěžit a dodat energii. A co víc, ještě do konce srpna můžete s Coca-Cola Zero Lime a dalšími produkty Coca-Cola hrát o skvělé hudební ceny. Ať už jsou to třeba vstupenky na festivaly, reproduktory, sluchátka a mnoho dalších. Princip soutěže je velmi jednoduchý. Pomocí QR kódu z vaší lahve snadno stáhnete a otevřete soutěžní aplikaci a pak už stačí jen zadat soutěžní kód zpod víčka lahve.

A protože k létu patří dobrá hudba, a k dobré hudbě zase patří Coca-Cola spojila se Coca-Cola se skupinou Mirai, která se stala ambasadorem její letní hudební kampaně. „Léto si na festivalové šňůře pokaždé užíváme naplno. Lidé se přicházejí bavit a pozitivní energie, kterou publikum vytváří, nám neskutečně zlepšuje náladu. Coca-Cola ve své nové kampani tuhle vášeň skvěle vystihla a my jsme rádi, že můžeme být její součástí,“ říká frontman skupiny Mirai Navrátil.

Festivalová šnůra je v plném proudu. Druhá polovina léta nabízí skvělé kulturní zážitky

I přesto, že se prázdniny dostávají do své druhé poloviny, stále je tu dost možností, kam za kulturními zážitky vyrazit. Navštívit mimo jiné můžete například čtvrtý ročník festivalu Jízdárna Fest, který proběhne opět v krásném prostředí zámeckého parku v Rychnově nad Kněžnou či Hip Hop Žije Ostrava.

Využijte ještě krásného počasí a vyrazte za skvělými letními zážitky ve společnosti ikonického nápoje Coca-Cola.

Více na www.coca-cola.cz/music