Princip hry bude velmi jednoduchý. Skiareál Ještěd cíleně rozmístí do veřejného prostoru v Liberci a přilehlém okolí celkem 100 ks pokladů v podobě dřevěných bedniček, přičemž v každé schránce bude ukryta odměna pro jejího nálezce. Odměny přitom nebudou ledajaké, nálezci se mohou těšit na nové TOP produkty Skiareálu Ještěd v podobě dárkových voucherů na Fresh Track a Večerní lyžování. Právě Fresh Track zažívá svoji letošní premiéru, během kterého si užijete prázdnou sjezdovku s limitovanou kapacitou účastníků s dokonalým manšestrem ještě dřív, než se sjezdovka otevře pro veřejnost. Výjimečný lyžařský zážitek pak doplňuje bohatá snídaně v útulném prostředí.

Připrav se, jedem z kopce!

Jednotlivé bedničky s odměnami se budou objevovat nahodile na různých místech po celém Liberci. Můžete na ně narazit v tramvaji při cestě z práce, ve vaší oblíbené restauraci, při procházce centrem města a na mnoha dalších, náhodně vybraných místech. Jak ale najít bedničku se skipasem, aniž byste museli lozit po Liberci po čtyřech a nahlížet do každé škvíry?

S objevováním bedniček vám pomohou indicie a nápovědy, které bude Skiareál Ještěd zveřejňovat na svých profilech na Facebooku a na Instagramu. Pokud ještě Skiareál Ještěd nesledujete a chystáte se hledat Ještědský poklad, určitě byste si měli Skiareál co nejdříve přidat do hledáčku. V případě, že tuto zprávu čtete v tištěném médiu a chcete začít sledovat Skiareál Ještěd, zadejte @skijested na Facebooku a @skijested.cz na Instagramu.

Hra bude trvat jen necelé 2 týdny a během této doby se postupně objeví všech 100 kusů truhliček. Jednotlivé nápovědy budou vycházet průběžně po celou dobu trvání akce.

Celou hrou se Skiareál Ještěd snaží rozšířit veřejné povědomí o nově provozovaných službách, večerním lyžování a Fresh Tracku, na sjezdovce Nová Skalka.

Večerní lyžování bylo letos spuštěno poté, co se během letních měsíců podařilo nainstalovat zbrusu nové osvětlení na Novou Skalku v celé její délce. Jen pro zajímavost, nové umělé osvětlení na bázi LED je výkonnější a zároveň šetrnější k životnímu prostředí než původní osvětlení na daleko kratší sjezdovce F10, kde probíhalo večerní lyžování dříve.

Zjednodušeně řečeno, na Nové Skalce na Ještědu můžete nyní lyžovat od rána až do noci. A pokud se vám tato idea líbí, Ještědský poklad je perfektní příležitost, jak se dostat ke skipasům zábavnou cestou a zároveň zdarma.

KDO SI HRAJE, LYŽUJE!

Více informací naleznete na www.skijested.cz a www.gopass.travel.