Jak funguje Plná Peněženka?

Plná Peněženka spolupracuje s více než 700 českými i zahraničními e-shopy. Registrovaný uživatel se pouze proklikne do vybraného e-shopu a nakoupí, tak jak je zvyklý. E-shop za takový nákup, který byl proveden bezprostředně po prokliku z Plné Peněženky, vyplatí odměnu tzv. cashback, která se připíše na účet uživatele na Plné Peněžence.

Takto nasbírané odměny je možné vyplatit na bankovní účet uživatele ihned, nebo při nastřádání větší částky. Nejvyšší odměna jedinému člověku za jeho nákupy byla vyplacena vloni před Vánocemi a to víc než 251 tisíc korun. Obvyklá odměna za nákup bývá kolem 5 – 10 %. Jedná se zpravidla o desítky až stovky korun.

To ale není vše! Plná Peněženka ve spolupráci s e-shopy připravuje speciální slevové akce. Slevy v řádu desítek procent nebo doprava zdarma jsou toho příkladem i dnes. Uživatel tak při nákupu přes Plnou Peněženku může uplatnit akční slevu a k tomu navíc získat tzv. cashback, tedy peníze zpět na svůj účet.

Mezi nejoblíbenější obchody na Plné Peněžence patří např. Datart, Dr. Max, Zoohit, AbouYou, Booking nebo Aliexpress.

Mimořádná akce. Jediný uživatel získá 1 000 000 Kč

Plná Peněženka nyní pro své uživatele připravila mimořádnou akci. Jasná a transparentní pravidla vylučují náhodu, losování a další nejasné prvky běžné u soutěží. Milion získá uživatel, který počínaje květnem nakoupí a následně bude nakupovat pravidelně alespoň jednou měsíčně přes Plnou Peněženku a bude poslední, který takovou řadu nákupů nepřeruší. Stačí nakoupit každý měsíc alespoň za pár korun. Navíc každý, kdo se do akce zapojí, po dobu setrvání v akci bude získávat vyšší cashback.

Jak se registrovat

Registrovat se může každý komu je víc než 18 let a registrace je zcela zdarma! Při registraci a zapojení se do milinové akce stačí vyplnit jen několik nezbytných údajů na stránce www.plnapenezenka.cz/ziskejte-milion.